• BIST 8872.85
  • Altın 3007.928
  • Dolar 34.2845
  • Euro 37.163
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 4 °C
  • Antalya 16 °C

Çakmak: Türsab'a teknoloji gelecek

Çakmak: Türsab'a teknoloji gelecek
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak: Türsab teknolojinin son imkanları getirilerek, acentelere hızlı bir şekilde hizmet eden kurum olacaktır.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak Sultanahmet’te Sultan Köşesi Restoran’da bölgenin seyahat acenteleri ile buluşmasında “Devlet e-devlet oldu, Maliye e-maliye oldu, Türsab hala kağnı arabası gibi yerinde sayıyor. Kaçak turları takip edecek bir sistem yok. Türsab kurumsal olacak, teknoloji gelecek ve turizmde buyuk yara olan kaçak bitecek ” dedi.
Göreve geldikleri zaman teknalojinin son imkanları ile Türsab’ı acentelere hızlı bir şekilde hizmet eden hale getireceklerini belirten Emin Çakmak “2023 hedefimiz olan 100 milyon turist ve 100 milyar dolara ulaşmak için dünyanın hızına yetişecek yenilikleri yapmak zorundayız. Bizim siyasetimiz turizmdir, Türsab’tır” şeklinde konuştu.

sahmet-emin1a.jpg

BÜTÜN SİYASİLERLE GÖRÜŞTÜK VE SÖZ ALDIK
Hepimiz Türkiye için çalışıyoruz. Türkiye’nin cari açığının kapanmasını temenni ediyor ve hayal ediyoruz. Bu bilinçle hükümetlere kim olursa olsun gittiğinze engelleri kaldırmaya mecburlar. Bunu yapmama gibi lüksleri yoktur. Onlarda siyasiler olarak topluma hizmet sözü verdikleri için bizim projelerimizi Kabul etmek zorundalar. Nitekim bütün siyasileri gezerek projelerimizi anlattık ve onlardan yönetime geldiğimiz zaman için söz aldık”
Emin Çakmak “Türsab Hepimizin” ekibinde yer alan Türsab yönetimi adylarını tanıttıktan sonra projelerini içeren bir konuşma yaptı.

sahmet-emin1aa.jpg

SULTANAHMET DÜNYANIN GÖZBEBEĞİDİR
Emin Çakmak, Sultanahmet’in 600 yıl Osmanlı yönetiminde, öncesinde Roma olarak imparatorlukların başkenti olarak dünyanın en değerli tarih, kültür hazinesi olduğunu belirterek şunları söyledi:
“Böylesine değerli bölgede rehberler, acenteler hala sıkıntı yaşıyor ve problemleri çözmek için kimse el uzatmıyor. Acentelerin geleceği için Türk turizminin önemli kuruluşu Türsab’ın bölgenin sorunlrına el atarak üesi olan acentelerin rahat çalışalmesi için hükümet nezdinde girişimlerde bulunması gerekmektedir. Türsab Sultanahmet’te sadece müzelerde bilet kesen durumdan hizmet kesen duruma getirilmelidir.”

sahmet-emin1b.jpg

İSTANBUL TEK BAŞINA 40 MİLYON TURİST AĞIRLAMALIDIR
Emin çakmak şöyle devam etti:
“İstanbul dünyanın merkezidir. Sultanahmet ise dünyaya hükmetmiş olan imparatorlukların doğduğu yerdir. Hatta dünyanın 8’ci harikası olan Ayasofya buradadır. İstanbul Sultanahmet ile büyük bir çekim gücüne sahiptir. Ancak buözellikleri yeterince kullanılmıyor. İstanbul tek başına 40 milyon turist ağırlamalıdır. Hiçbir ürünümüzü doğru tanıtamadığımız gibi baştacımız olan istanbul’u tarihi özellikleri ve etkinlikleri ile tanıtamamışız.

sahmet-emin1bb.jpg

İSTANBUL’U GERÇEK ANLAMDA TANITAN VİDEO YOKTUR
İstanbulu gerçek anlamda tanıtan bir video filmi bile yoktur. Bir ara belediye el attı. Sonra bakanlık el attı ve garip filmlerle İstanbul’u tanıtmaya kalkıştı. Bu ve benzeri dar vizyonlarla İstanbul 3-5 milyon turist alarak yerinde sayar. Türsab’ın görevi yeni projelerle bölgeye gelin turusti artırarak seyanat acentelerinin kanaçlarını artırmaktır.

sahmet-emin22.jpg

DEVLET E-DEVLET OLDU, TÜRSAB HALA YERİNDE SAYIYOR
Mevcut yönetim 18 yıldır başımızdadır ve 18 yıldır eski teknolojiyle devam ediyor. Türsab’ın üzerindeki bu hantal yapıyı atmak gerekiyor. Devlet e-devlet oldu, Maliye e-maliye oldu. Türsab hala aynı yerde sayıyor. Bir acente belge almak için en az bir buçuk ay bekliyor.

sahmet-emin33.jpg

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.