• BIST 11311.31
  • Altın 5897.703
  • Dolar 42.6861
  • Euro 50.1507
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 10 °C
  • Antalya 19 °C

Bulgar turizm şirketi kapandı

Bulgar turizm şirketi kapandı
Rus turistleri havalimanında mahsur bırakan Bulgar Tur operatör şirketi Alma Tur 22 Eylül itibariyle faaliyetlerini durdurdu.

SOFYA- Rus turistlere Bulgaristan tatili dönüşünde sorun yaşatan ve havaalanlarından mahsur kalmalarına neden olan Bulgar Tur operatör şirketi Alma Tur 22 Eylül itibariyle faaliyetlerini durdurdu.
Ayrıca, Alma Tur’un bağlı olduğu Bulgar Novitive şirketinin tüm şirketleri için 20 Eylül tarihinde iflas dilekçesi verdi.
Tur operatör şirketi Alma Tur ile havayolu şirketi Bulgaria Air arasında çıkan mali anlaşmazlıktan dolayı yaklaşık 900 Rus turist Bulgaristan havaalanlarında mahsur kalmış ve ülkelerine geri dönmekte zorluk yaşamışlardı.
Havayolu şirketi Bulgaria Air, uçağı kiralayan Alma Tur’un yüklü miktarda borcu olduğu için uçmayı ve Rus turistleri taşımayı reddetmişti.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.