• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Bu otel de eğlenilmez dinlenilir

Bu otel de eğlenilmez dinlenilir
İş adamı Aydın Baloğlu (35), otelcilik sektöründeki açığı tespit ederek iş adamlarına yönelik ofis hizmet veren 4 yıldızlı otel yaptı.

ADANA -Adana'da çok katlı ilk otoparkı açan genç iş adamı Aydın Baloğlu (35), otelcilik sektöründeki açığı tespit ederek iş adamlarına yönelik ofis hizmet veren 4 yıldızlı otel yaptı.

Mevcut otellerin daha çok eğlence amaçlı hizmet verdiğini belirten Baloğlu, kendilerinin bölgenin iş gücü potansiyelini dikkate alarak işadamlarına hizmet veren otel açtıklarını söyledi.

 



Baloğlu, baba mesleği müteahhitlikten kazandığı para ile Adana'nın ilk çok katlı otoparkını satın aldı.

 

250 araç kapasiteli otopark ve yine hizmet sektörünün farklı birimlerinden kazandığı para ile turizm yatırımına yöneldi.

 

Bakü-Tiflis-Ceyhan Ham Petrol Boru hattının bölgeye getirdiği canlılığın farkına varan İşadamı Aydın Baloğlu, bölgede iş adamlarına dönük otel açığını tespit ederek iş dünyasına hitap eden bir otel yaparak yaklaşık 2 ay önce hizmete açtı.

 



BTC'nin hizmete girmesinden sonra çok ciddi bir otel eksiği olduğunu fark ettiklerini belirten Baloğlu, "Şu anda çok sayıda iş adamı Adana'ya geliyor ve Yumurtalık, Ceyhan yöresinde yatırım araştırması yapıyor. Bu insanlar kendileri için ofis olarak kullanacakları, dinlenecekleri oteller arıyor. Daha çok butik oteli tercih etseler de biz onlara butik otelleri aratmayacak hizmetler veriyoruz." diye konuştu.

 

Çukurova Otel ismiyle hizmet veren 120 yatak kapasiteli her bir odasının da nergis, sümbül, menekşe, zambak gibi farklı bir çiçek ismi var. Otelin süit odaları da dahil iş adamlarına ofis hizmeti verecek şekilde dizayn edilmiş. Her odada Türkiye'nin en iyi ressamları tarafından yapılan tablolar mevcut. Her odaya ADLS sistemi kurulurken, isteyen her müşteriye de kullanım amaçlı dizüstü bilgisayar veriliyor.

 

İşadamları Adana'da kaldığı süre içinde kendi ofisi gibi kullandıkları odalarında rahat etmeleri için her türlü imkan sağlanıyor.

 

Otelin diğer oteller gibi eğlence amaçlı hizmet vermediğini belirten Baloğlu, "Bizim otelimiz hizmet ve uyku amaçlı otel. Bu otelde insanlar hem işlerini takip ederler, daha sonrada dinlenirler. Misafirlerimizi Havaalanında alıyoruz. Otele kadar getiriyoruz. Gideceği yere kadar da götürüyoruz. Özel açları ile gelen müşterilerimizin araçları otel önünden başlayarak otopark dahil sigorta kapsamında." dedi.

 

Hizmete gireli yaklaşık 2 ay olmasına karşın doluluk oranının yüzde 50'yi geçtiğini belirten Baloğlu, tek kişilik odaların KDV dahil 75 YTL, iki kişilik odaların ise 105 YTL olduğunu belirtti.

 

Bu ücrete sabah kahvaltısı dahil olduğunu kaydeden Baloğlu, "Otelimizde son sistem seslendirme sistemi ile donatılmış toplantı ve seminer salonlarımız mevcut." diye konuştu.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.