• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

BTİOYOMD Valiyi ziyaret etti

BTİOYOMD Valiyi ziyaret etti
BTİOYOMD Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Valisi Alaattin Yüksel'e Nezaket ziyaretinde bulunarak kendilerine verdiği destek için plaket sundular.

Mehmet Yılmaz


ANTALYA- BTİOYOMD (Balıkesir Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Y.O Mezunlar Derneği) Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Valisi Alaattin Yüksel'e Nezaket ziyaretinde bulunarak Balıkesir'de görev yaptığı süre içinde kendilerine verdiği destek için teşekkür plaketi sundular.

Valiye ziyarete BTİOYOMD Yönetim Kurulu Başkanı Gıyas Şahin (Spice Hotel Genel Müdürü), Genel Sekreter Mehmet Yılmaz (Venezia Palace Hotel Genel Müdürü), Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Güneri(Bentour Türkiye Genel Müdürü), Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Aydın(Side Amara Hotel Genel Müdürü), Genel Sekreter Yard. Nihat Onur (Zena Hotel Satış Pazarlama Müdürü) katıldı.

 

Dernek Yöneticileri Vali Alaattin Yüksel'e faaliyetleri ve yapıları hakkında bilgi verdiler. 6000'ni aşkın mezunlarıyla turizme sektörüne ust düzey yönetici olarak hizmet veren kurumsal bir yapı içinde sözü dinlenen sivil toplum örgütü haline gelen dernek, turizme yön veren konumuna gelmekte okuluyla, öğrencileriyle, hocalarıyla sektörde büyük bir güç haline geldiğini belirttiler.
Vali Yüksel'in Balıkesirde görev yaptığı yıllarda Balıkesir Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Y.O ve dönem rektörü Nejdet Hacıoğlu  ile olaniyi ilişkiler sonucu drneği verimli çalışmalara imza attığını tekrarladılar.

Vali Alaattin  Yüksel, denkek yöneticilerini büyük bir ilgi ile karşılayarak sektöre katkılarından dolayı kutladı. Dernek yöneticileri ile bir öğle yemeğinde basınla buluşarak sektör ile ilgili değerlendirme toplantısı yapmaya karar verildi. 

Antalya Valisi Alaattin Yüksel’le yapılan görüşme sonrası  BTİOYOM yönetimi üyelerini şu duyuruyu yaptı:

Sevgili Bityo-Btioyo'lular,

 

11 Subat 2007 tarihinde Bityo-Btioyomd olarak, Antalya Valisi laddin Yüksel'e yapilan nezaket ziyaretinde, konusulan konular ile ilgili genel bir bilgilendirme vermek isteriz.

Valimizin çok içten, çok sıcak karşılamasiyla başlayan toplanti, planlanandan daha uzun sürmüştür.

Bilindiği gibi bu tarz ziyaretler ortalama 30 dakika gibi zaman içersinde olmasına ragmen,  ziyaretin çok keyifli bir hal almasiyla, toplantı bir saati aşkin bir süre almıştır

Tabii bunda valinin, 90’lı yıllarda 3,5 sene Balikesir valiligi yapmasının ve yine sevgili hocamz,  Prof.Dr.Necdet Hacioğlu'nu yakinen tanıyor ve seviyor olmasının etkisi olmuştur.

Balıkesir'de görevde olduğu sırada, okulun yeni yeri ve kampus çalısmalariyla ilgili, Necdet hocamızla cok güzel bir calışma ortamında bulunduklarından sıkça bahsettiler. Ayrıca, turizmciler olarak bizlere çok değer verdiğini, üstüne basarak, defalarca tekrarladılar.


Toplantıda ele alinan konular;

Dernek olarak hedeflerimiz, hakkinda kendilerine bilgiler aktarilmış ve önerileri alinmıştır.

-Sayin Turizm Bakanımıza bir ziyaret düşündüğümüzü, bu ziyarette kendimizi anlatıp, düşüncelerimizi iletmek istediğimizi bildirdik.

-Yakin bir zamanda Turizm Bakanımızın Antalya'ya geleceğini,  buradayken bizler için bir toplantı organize edebileceğini, kalabalık bir heyetle kendilerini ziyaret ederek, turizmin sorunlarını ve ileriye dönük düşüncelerimizi, birinci ağızdan Bakana iletmemiz konusunda bizlerle hemfikir olduklarını söylediler.

-Kendilerinin bizim yaptığımız toplantılara katılıp katılamayacaklarını, mümkünse katılımlarının bizi onurlandıracağını ilettik,

-Hafta sonu kahvaltilarımıza katilmayı isteyeceğini ancak burada devamlı hükümetten heyetlerin olduğunu, dolayısıyla bunun zor olacağını ama hep beraber bir oğle yemeği oganize etmemiz halinde, oraya geleceğini ve basını da çağıracağını belirttiler. Bu yemeği en kisa sürede organize edeceğimizi bildirdik.

-Konaklamalı,  Necdet hocamızında olduğu bir geceye katılıp katılamayacagi soruldu, seve seve geleceklerini ifade ettiler.

-Bize tavsiye olarak, butun basınla bir kahvaltili toplanti yapmamızı önerdiler.

-Yine hedeflerimiz arasinda olan, ilerde bu birlik beraberlikten doğacak ve diğer tüm turizm okulları mezunlarını da kapsayacak bir konfederasyona her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirttiler.

-İlerde daha fazla söz sahibi olmamızı ümit ettiklerini ve bu konuda yardım olarak ne gerekiyorsa yanımızda olacaklarını, her türlü desteğe hazır olduklarını bildirdiler.

-Yine biraraya gelerek geçen sezon ve bu sezon hakkındaki değerlendirmelerimizi almak istediğini, ayrıca bu sezon için beraber bir analiz yapmamızı istediler.

Bunlarin dışında, normal sohbet havasinda devam eden toplantida, kendilerine gerek Balikesir, gerekse Antalya'da yaptikları değerli hizmetleri için teşekkürlerimizi ifade ettik.

Derneğimiz adına plaketimizi sunarak huzurlarından ayrıldık.

Bizler açısından son derece olumlu ve yararlı bir toplantı olmuştur.

Bununla ilgili basin haberleri ayrıca hepinize duyurulacaktir.

Saygılarımızla

 

Bityo/Btioyo Mezunlar Derneği

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.