BODRUM- Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği(BOYD) 6. Olağan Genel Kurulu'na katılan üyeler Serdar Karcılıoğlu yönetimiyle devam kararı verdiler.
Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği 6. Olağan Genel Kurulunu Dernek Merkezinde yaptı. Başkan Serdar Karcılıoğlu' nun açılış konuşmasının ardından verilen önergeyle Erdinç Bayhan başkanlığında divan teşkili ile gündeme devam edildi.
Seçimli Genel Kurulda eski Yönetimin faaliyet ve denetim raporları onaylandı. Dernek Genel Sekreteri Sabahattin Duman Faaliyet Raporu ve Denetleme Kurulu Raporlarını okudu. Eski Yönetimin Faaliyet ve Mali yönden ibra olmasının ardından yapılan seçimde oy birliği ile aşağıdaki üyeler, Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi.
YÖNETİM KURULU ASİL
Serdar Karcılıoğlu - Hilton Bodrum Genel Koordinatörü
Sabahattin Duman - Bitez Kasandra Hotel Genel Müdürü
Geylani Dursunoğlu - Golden Savoy Genel Müdürü
Murat Gökmen - ISIS Hotel&Spa Genel Müdür Yardımcısı
Ceyhan Kafalı - Grand Yazıcı Boutique Hotel Bodrum Genel Müdürü
Alisir Şahin - Zeytinada Deluxw Boutique Genel Müdürü
Bilge Koçhan - Bitez Garden Life Genel Müdürü
Cuma Turgut - Mark Warner Türkiye Temsilcisi
Erdal Özadalı - Aegean Dreams Genel Müdürü
Tahsin Yazıcı - Nabila Tours/Türkiye Kontrat Müdürü
Sema Koyunba - Concierge Bodrum Genel Müdürü



































Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.