• BIST 8718.11
  • Altın 2244.661
  • Dolar 32.3343
  • Euro 35.1498
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C
  • Antalya 13 °C

BODER, Mavi Değişim ekibi Bodrum Belediyesi’ni ziyaret etti

BODER, Mavi Değişim ekibi Bodrum Belediyesi’ni ziyaret etti
BODER yönetimine talip olarak yola çıkan Mavi Değişim Ekibi, Bodrum’daki ilk önemli ziyaretini Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a yaptı

BODRUM- Bodrum Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği’nin (BODER) yönetimine talip olarak yola çıkan Mavi Değişim Ekibi, Bodrum’daki ilk önemli ziyaretini Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a yaptı. Very Chic Otel CEO’su Ömer Faruk Dengiz ve onunla birlikte yola çıkan yönetim kurulu üyeliği adayı arkadaşlarının ziyaretlerinde Bodrum turizmin ufkunu açacak projeler ele alındı.

mavi-degisim-ekibi.jpgBodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı ziyaret eden Ömer Faruk Dengiz ve Mavi Değişim ekibi hazırladıkları projeleri kendisi de turizm sektöründen gelen başkanla bir sunum yaparak paylaştı. BODER yönetimi için başkan adaylığını açıklayan Ömer Faruk Dengiz ziyaret sırasında Bodrum turizmi için atacakları ilk adımın herkesi kapsayacak şekilde yoğun bir eğitim süreci olacağını söyledi.

BODER Yönetim Kurulu Başkan adayı Ömer Faruk Dengiz “BODER değişiyor” başlığı altında topladıkları projeleri başkan Aras ile paylaşırken şunları söyledi:

Bu süreç bizim için tek başına çıktığım ama değerli arkadaşlarımın katkısıyla her gün artarak büyüyen bir heyecana dönüştü. Buradaki arkadaşlarımız sadece birer üye olarak değil, önümüzdeki projelerin mimarı olarak buradalar ve bir gücü temsil ediyorlar. Bu projeleri gerçekleştirme yolunda inancımız da ekibimiz de tam. Bunları başta Bodrum Belediyesi olmak üzere ilgili tüm STK ve yerel yöneticilerle birlikte hayata geçirmek istiyoruz.

Dünyanın yaşadığı Pandemi sürecinden çıkaracağımız dersler bu sektörün ve Bodrum’un geleceğine yön verecek. İlk önce kuracağımız Bodrum Hotel Academy ile sektördeki tüm çalışanlarımızın kişisel donanımlarını geliştireceğiz. Eğitim programlarında önceliğimiz ise hijyen, il yardım, temel iş İngilizcesi, mesleki yeterlilik ve cankurtaran eğitimleri olacak. Bodrum Hotel Academy çalışmamızı birbirinden heyecan verici diğer projelerimiz izleyecek.

mavi-degisim-ekibi-001.jpgBODER Yönetim Kurulu adaylarını makamında ağırlayan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras da Bodrum için yapılacak her iyi ve olumlu girişime destek vereceklerini söyledi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras toplantıda Bodrum ve turizmini ilişkin görüşlerini şöyle paylaştı:

Bodrum için yapılacak çok şey var. Biz de bu konuda çok önemli adımlar atıyoruz. Bunun ilki bu hafta sonunda başlayacak olan Global Tourism Forum olacak. Bu forumda dünyanın önde gelen turizmcilerini ağırlayacağız. Bunların başında İngiltere eski dışişleri bakanı Jack Straw geliyor. Eski bakan Straw ile birlikte bir başka önemli konuğumuz da World Tourism Forum Institute Genel Sekreteri Taleb Rıfai olacak. Bu konuklarımızı ve bu projeyi çok önemsiyoruz. Buradan çıkacak sonuçlar mutlaka kentimize ve turizm sektörüne katkı yapacaktır.

Bilindiği üzere Bodrum’da turizm benim de ailemin katkısıyla ev pansiyonculuğuyla başlayıp, dünyadaki en üst segment konukları dahi ağırlayacak düzeye geldi ve daha da geliştirmek istiyoruz. Bunun için eğitimin önemi üzerinde çok ciddi çalışmak gerektiğine inanıyorum. Yeni süreçlere uyum konusunda zaman kaybetmemeliyiz.

BODER’in üye sayısını da artırmak isteyen Ömer Faruk Dengiz Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a Bodrum Sağlık Vakfı öğrencilerinin elinde çıkan bir de tabak armağan etti. Bir başka armağan da Dengiz ve arkadaşları adına Bodrum’daki her otelin sağlıklı ve verimli bir sezon geçirmesi isteğini simgeleyen nazar boncuğu oldu.

Bu haber toplam 2697 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.