• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3617
  • Euro 34.938
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 16 °C

Benzersiz balayı rotaları

Benzersiz balayı rotaları
Düğünün tatlı ve keyifli yorgunluğundan sonra benzersiz bir balayı yaşamak isteyen çiftler için her biri ayrı bir cennet olan benzersiz rotalarınkapıları aralanıyor.

İSTANBUL- Kişiye özel seyahat danışmanlığı ile hayallerin de ötesinde tatiller yaşatan “Boutique Style”, dünyanın en özel ve en benzersiz balayı rotaları ile yeni evli çiftlere unutulmaz anlar yaşatıyor! Düğünün tatlı ve keyifli yorgunluğundan sonra benzersiz bir balayı yaşamak isteyen çiftleri, her biri ayrı bir cennetin kapılarını aralayan, dünyanın yeni Miami’si Hainan Adası, Vietnam’daki saklı cennet Con Dao Takım Adaları, Filipinler’in göz bebeği Palawan Adası ve yazın hiç bitmediği Los Cabos’u keşfe davet edliliyor.

balayi-rota4.jpg

DÜNYA STARLARıNıN YENI MIAMI’SI “HAINAN ADASı”…
Çin usulü tropikal cennet olarak bilinen ve dünya starlarının seyahatlerindeki yeni favorisi Hainan Adası, benzersiz güzelliği, bembeyaz kumsalları, turkuaz suları, sakin yaşamı, bereketli doğası ile ömre ömür katan, unutulmaz deneyimler yaşatan, en benzersiz balayı rotalarının başında geliyor. Gerçekten de bu ada 100 yaşını aşan sakinleriyle de oldukça ünlü çünkü her özelliği ile var olmanın keyfini, mutluluğunu yaşatıyor! Güney Çin Denizi’nde yer alan Hainan Adası ülkenin tek tropikal adası… Çin’in ve dünyanın lüks turizmdeki bu yükselen yıldızı, tropik iklimine rağmen nemsiz havasıyla olağanüstü bir atmosfere sahip… Dünyanın yeni Miami’si olma yolunda hızla gelişen Hainan Adası, 5 yıldızlı birçok otele, ünlü restorana ev sahipliği yapıyor. Balayını Hawai, Monaco, Miami gibi yerlerde geçirmek isteyen çiftlerin tüm hayallerini sonuna kadar karşılayacak olan Hainan Adası, Boutique Style’ın ayrıcalıklı seyaha danışmanlığı ile daha da benzersiz anlar vaat ediyor.

balayi-rota3.jpg

HAINAN ADASı’NDA ÜSTAT HU DENEYIMI…
Dünyaca ünlü Mandarin Otelleri, bu bölgenin egzotizminden aldıkları ilhamla kusursuz bir yapıya imza atmış; Mandarin Oriental Sanya Hotel… Restoranından mimarisine, konforundan hizmetlerine kadar ağırladığı misafirlerine benzersiz tatil deneyimleri yaşatan otelin dünya çapındaki bir diğer özelliği de dünyanın en ünlü Spa Gurusu, Shaolin Kung Fu, Tai Chi uzmanı Üstat Hu’ya ev sahipliği yapıyor olması… Önceden alınan randevu ile otelde konaklayanlar Üstat Hu ile benzersiz deneyimler keşfetmenin ayrıcalığını yaşıyorlar.

VIETNAM’DAKI SAKLı CENNET “CON DAO TAKıM ADALARı”…
Vietnam’ın güney kıyılarında yer alan Con Dao Takım Adaları, seyahat dünyasında “cennetten bir parça” olarak tanınıyor ve son yıllarda dünyanın en ilgi çekici tatil rotalarının arasında kendini belli ediyor. Yağmur ormanları ile çevrili bu ada, mercan resifleri, el değmemiş sahilleri, eşsiz manzarası, bembeyaz kumsalları, masmavi denizi ve tropik yaşamı ile balayı tatillerinin en özel ve en ideal rotalarından… Adanın konaklamak için en ideal adresi ise bölgenin ilk 5 yıldızlı oteli olan Six Senses Hotel… Otel gerçekten de isminin hakkını verecek şekilde tüm duyulara hitap eden benzersiz bir konsepte sahip. Adada Vietnam mutfağının en eşsiz tatlarını deneyebilir, mercan resiflerinde dalış yapabilir, size özel açık hava sinemasında en sevdiğiniz filmi izleyerek romantik ve unutulmaz anlara imza atabilirsiniz.

balayi-rota2.jpg

SEYAHAT DUAYENLERININ VE FILIPINLER’IN GÖZ BEBEĞI “PALAWAN ADASı”…
Filipinler’in en büyüleyici adası olarak dikkat çeken “Palawan” nefes kesici güzelliği ile dünyanın en ünlü seyahat dergileri tarafından birçok kez “en güzel ada” seçildi. Leonardo di Caprio’nun The Beach filmindeki nefes kesen sahneleri yaşatan güzelliği ile görenleri etkisi altında bırakan “Palawan Adası” rengarenk resifleri, eşsiz lagünleri, kristal güzelliğindeki kumsalları, turkuaz denizi ile balayında kusursuz bir tatil yaşamak isteyen çiftler için ideal… Adanın en dikkat çeken ve keyifli aktivitelerinden biri 6 kişilik Bangka tekneleri ile gezilen yer altı nehri turu… 250 milyon yıllık kireçtaşı dağının altında yer alan bu yer altı nehri, dikit ve sarkıtlarla ortaya çıkan benzersiz görüntüsü, 20 milyon yaşında olduğu tahmin edilen Sirenia Fosili (Deniz İneği) sayesinde dünyanın 7 doğa harikası arasında yer alıyor. Oldukça makul fiyatlarla benzersiz bir tatil yaşatan Palawan Adası’nın en ayrıcalıklı konaklama adresi ise, Palawan bölgesinde yer alan Cuya adalarının içinde küçük bir ada olan Pamalican’ın üzerinde kurulan Amanpulo Hotel… Otel her özelliği ile romantik bir tatil yaşamak isteyen çiftlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

DÜNYADA YAZ MEVSIMININ NEREDEYSE HIÇ BITMEDIĞI YER “LOS CABOS”…
Meksika’nın ünlü Baja California yarım adasının ucunda yer alan Los Cabos tam bir balayı cenneti… Los Cabos, tropik iklimi, beyaz kumsalları, renkli eğlence hayatı, şık restoranları ile balayında hem hareketli, hem romantik, hem de huzurlu bir rota arayan çiftler için ideal… Gün batımının güzelliğini yaşatan cruise gezileri, eşsiz deniz dünyası, dalış turları, Baja Çölü’nde ATV gezileri ve daha birçok aktivite imkanı ile burada her anı dolu dolu yaşamak mümkün. Balayı çiftleri için bölgenin en özel konaklama adresi The Resort at Pedregal olarak öne çıkıyor. Okyanus manzarasıyla ilgi çeken otelin her odasında özel havuzu bulunuyor. İkramları ile hem göze hitap eden, hem de damaklarda unutulmaz izler bırakan otel, restoranları ile de Los Cabos’ta ayrı bir üne sahip…
“Boutique Style”, ayrıcalıklı ve butik seyahat danışmanlığı ile dünyanın en eşsiz destinasyonlarında balayını adeta cennetteymiş gibi yaşamak isteyen çiftlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.