• BIST 9687.5
  • Altın 2501.693
  • Dolar 32.5898
  • Euro 34.8621
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • Antalya 21 °C

Bentour: Türkiye Almanya arasında aşk var

Bentour: Türkiye Almanya arasında aşk var
Bentour’un Yönetm Kurulu Başkanı Deniz Uğur: Türkiye ile Almanya arasında aşk dili olduğunu düşünüyoruz. Kavgada gürültüde olsa bu aşk hemen bitmez.

ÖZKAN ALTıNTAŞ- TÜRKIYE TURIZM
ANTALYA-
İsviçre markezli Türk acentesi Bentour’un Yönetm Kurulu Başkanı Deniz Uğur “Yıllardır Avrupa’da Türk Alman dostluğunun pozitif örneği olduk ve bunu sürdüreceğiz. Türkiye ile Almanya arasında aşk dili olduğunu düşünüyoruz. Kavgada gürültüde olsa bu aşk hemen bitmez. Artık yeniden karşılıklı özürlerin başlayarak bu aşkın alevlenecektir. Şimdilik Almanya’da hükümet yok. Bence bu aşk devam edecek” dedi.

bentour-.jpgYÜZDE 60 TALEP VAR FİYATLAR ARTIYOR
Antalya Royal Seginus Hotel’de düzenlenen basın toplantısında 2018 turizim için önemli gelişmeler olduğunu belirten Deniz Uğur, “Zor yıllar yaşandı. Buna ragmen Türk tur operatörleri olarak duruma uyum sağlayarak güçlü olmayı bildik. Bu arada başka ülkeleri de portföyümüze alarak satmaya başladık. 80 bin uçak koltuk kapasitesimiz yüzde 50 oranında artıracağız ve bu yıl Avrupa’dan Türkiye’ye 150 bin kişi getireceğiz. Talep yüzde 60 oranında arttı. Fiyatlar geçen seneye göre artıyor. Yakında kimse rezervasyon yapamayacak.

bentour--001.jpgTÜRKİYE UCUZ SATILACAK ÜLKE DEĞİL
Artık dijital teknloji ve modern sistemler çalışıyor. Son dakikaya yer kalmayacak. Fiyatlar seneye artacak ve Türkiye gerçek değerine doğru yükselecek.
Türkiye’yi pahalı satmak istiyoruz. Türkiye bunu hakediyor. Golfçüler gelecek. Türkiye pazarını yerinde tanımaları için Avrupa’dan 550 acente getirdik. Otelcilerle buluşturduk. Bunların hepsi Türkiye’yi satan acenteler. Seneye Türkiye’yi satacaklar ve bunların sayesinde hedefimizi büyüteceğiz. Online gücümüzü geliştirdik. Sadece yazılık için 1.5 milyon euro harcadık ve bu rakam her yıl büyüyor

bentour--002.jpgTÜRKİYE’NİN BAYRAK TAKIMI GİBİ ÇALIŞIYORUZ
Bentour Finans Müdürü Işın Kortel “Yapılan aksiyonlara destek oluyoruz” şeklinde söz aldıktan sonra Deniz Uğur şöyle devam etti:
“Türk şirketi olarak Avrupa’da iyi bir markamız var ve güven veriyoruz. Ödemeleimizi hızlı yapıyoruz. Türk şirketi olarak örnek oluyoruz. Acenteyi, oteli, uçak şirketini hiçbir zaman bizden alacaklı bırakmıyoruz. Iyi bir ismimiz var ve korumak gerektiğini düünüyoruz. Çok önem verdiğimiz tanıtım bütçemizi 2 milyon euroya yükselttik. Biz kendimizi Türkiye’nin bayrak takımı olarak görüyoruz.”

bentour--003.jpgTÜRK KALTESİNİ DÜNYAYA TAŞIDIK
Bentour Bölge Pazarlama Müdürü Dieter Reiser,Türkiye’de hedef büyüttüklerini belirterek”Türk misafirperverliği ve Tükiye’de uyguladığımız kalite anlayışını çalıştığımız tüm destinasyonlara taşıdık.. Hedefimiz daima kalite oldu.” Dedi.

bentour--004.jpgTÜRKİYE PAZARI DAHA İYİ OLACAK
Sun Express Müdürü Jean Bischof, 2017 yılında beklenmeyen başarı kaydettiklrini belirterek “Türkiye pazarında yüzde 20 büyüdük. 2018 de Avrupa’da yüzde 50, İzmir’de yüzde 80 büyümeyi hedefliyoruz. Tahran, teaiviv, beyrut, Moskova gibi iave destinasyonlar programa aldık. Türkiye pazarının 2018’de daha iyi olacağını düşünüyoruz” dedİ

bentour--005.jpgSUN EXPRESS CESARETLİ
Novissima Acentesi Başkanı Tevfik Şahin, sıkıntılı dönemde bentur’un başarısının önemli olduğu belirterek “Sun Express’in yaptığı operasyonlar cesaret ister”dedi.
 

bentour--006.jpgTÜRKİYE’Yİ TANITIYORUZ
Bentour’un Pazarlama Müdürü Christian Hauk , tanıtıma önem verdiklerini belirterek “1 kasım 1 ekim arası turistik sezonumuzdur. Fuarara hazırlanıyoruz. Daha çok Almanya ve Hollanda’da acentelere yöneik workshoplar yapıyoruz. En önemli olan Türkiye’nin iyi bir ürün olduğunu tanıtmamızdır. Acenteleri getirerek ne kadar güzel bir destinasyon olduğunu gösterdik” dedi.
 

Bu haber toplam 7298 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.