• BIST 9524.59
  • Altın 2491.091
  • Dolar 32.5133
  • Euro 34.7097
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 19 °C

Bentour turizm elçisi gibi çalışıyor

Bentour turizm elçisi gibi çalışıyor
DRV’nin güvenli değil gerekçesiyle Kuşadası kongre iptaline karşı Bentour Reisen Alman seyahat acentelerini Antalya’da toplama kararı aldı.

ERDAL ALTUNTAŞ
HAMBURG – “Türkiye güvenli değil” gerekçesiyle Alman Seyahat Acentalar Birliği -DRV’nin kongre iptaline karşı Bentour Reisen sessiz kalmadı ve Alman seyahat acentelerini Antalya’da toplama kararı aldı. DRV ve Schmetterling isimli seyahat acenteleri zinciri 27 – 29 Ekim tarihlerinde Kuşadasında plananan kongrenin yerini Almanya olarak değiştirmişti.

BENTOUR’U ANTALYA OTELLERI DESTEKLIYOR
Böylece Bentour yaklaşık 800 kişilik katılımcısıyla diğer organizasyonların Türkiye’de yapamadığı toplantıları gerçekleştiriyor. Bentour Reisen adına açıklama yapan Ufuk Erbinel, “Bu güzel organizasyonu Regnum Carya Otel, Sun Express Ana Sponsor olarak ve Alba Hotels, ASKA Hotels, Baia Lara, Barut Hotels, Dephin Hotels, Gloria Hotels, IC Hotels, Kaya Hotels, Mardan Palace, Paloma Hotels, Papillon Hotels, Rixos Hotels, Side Star Hotels, Spice Hotels, Stone Group, Sunis Hotels, Susesi oteli, Villa Side Hotels, Von Resort Hotels ve World of Wonder otel grubu da ara sponsor olarak destekliyor” dedi.

“COMEDY NIGHT GALA” GECESINDE SÜRPRİZLER
Antalya Belek Regnum Carya Oteli’nde5 Aralık 2016 akşamı gerçekleşecek olan “Comedy Night Gala” gecesinde misafirleri çeşitli sürprizler bekliyor. Erbinel “Almanya’nın ünlü komedyenleri Bodo Bach ve Fatih Çevikkollu sahne alacak. Bentour Reisen katılımcılara 2017 programını sunacak. Ayrıca 2016 yılında başarılı çalışmalar yapan Türkiye, İspanya, Portekiz ve Yunanistan’da bulunan 68 adet “BenSwissClub” otel üyelerine bröveleri verilecektir” dedi.

BAKAN AVCI KATILIYOR
Etkinliğe Kültür ve Turizim Bakanımız Nabi Avcı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal, DRV Başkanı Norbert Fiebig, Sun Express Genel Müdür Yardımcısı Peter Glade, Almanya BWGV Federasyon Başkanı Otto Leibfritz gibi isimlerin katılacağı belirtildi. Ayrıca Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nun da katılmasının beklendiği bildirildi.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.