• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • Antalya 17 °C

Bentour Reisen’ın kapak mankeni KKTC’de seçiliyor

Bentour Reisen’ın kapak mankeni KKTC’de seçiliyor
entour Reisen’ın geleneksel yaz kataloğu kapak mankeni yarışması bu yıl 7’incı defa düzenlendi.

ANTALYA- Bentour Reisen’ın geleneksel yaz kataloğu kapak mankeni yarışması bu yıl 7’incı defa düzenlendi. Büyük çekişmeye sahne olan oylamanın kazananları Eylül ayında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetin Bafra Bölgesinde geçen yıl inşa edilen 5 Yıldızlı Concorde Luxury Resort tesisindede gerçekleşecek Bentour Reisen 2020 kataloğu çekimlerine manken olarak katılacaklar.

bentour-reisen-009.jpgHoliday Land Seyahat Acentasından Alina L.. oyların 42% alarak birinciliği, Evis Reiseladen Acentasından Victoria R. yine 42% ile fakat oy sayısı farkı ile ikinciliği ve 8% oyla TUI Reisecenter Elbe Weser Acentasından Alena B. üçüncülüğü elde ettiler.

Oylama sonuçları http://www2.bentour.ch/cover/voting/covermodel-2020/ linkinde kamuoyuna sunuluyor.

bentour-reisen-010.jpgBentour Reisen Marketing Direktörü Christian Hauk: „Alman seyahat pazarında bu eşibenzeri olmayan aksiyonla seyahat acenta partnerlerimize olan yakın işbirliğimizin altını çizmek istiyoruz. Bu nedenle manken adaylarımızı kamuya açık(oylama ile seyahat acenta çalışanları arasından seçiyoruz“ diye belirtti.

Finalistler 14 eylül tarihinde partnerleri ile beraber Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde ki Ercan havalimanına seyahat edip çekimlerin büyük bir bölümünün gercekleşecek olan 5 Yıldızlı Concorde Luxury Resort tesisinde konaklayacaklar. Ayrıca iki yıl önce büyük bir maceraya atılıp Bentour Reisenın CEO Sayın Kadir Uğur’un önderliğinde 1 yıllık dünya turuna yelken açan BENSWİSSYACHT da otelin önünde demirleyerek çekimler için farklı bir kulis ortamı sağlayacaktır.

Hauk:“Alman seyahat pazarında bu eşibenzeri olmayan aksiyonla seyahat acenta partnerlerimize olan yakın işbirliğimizin altını çizmek istiyoruz. Bu nedenle manken adaylarımızı kamuya açık oylama ile seyahat acenta çalışanları arasından seçiyoruz“ diye belirtti.

Kazanan adaylar, 2 gün sürecek olan çekimler kapsamında bir hafta boyunca Concorde Luxury Resort de kalabilecekler.

bentour-004.jpgBentour Reisen 2020 katalogları 27 – 30 Kasım tarihlerinde Antalya Kemer de gerçekleşecek Bentour Comedy Night organizsayonunda kapak mankenler ile beraber tanıtılacaktır. Geleneksel hale gelen Bentour Reisen Comedy Night organizasyonu bu yıl da 1200 Seyahat Acenta mensuplarının katılımıyla Türkiye Kültür ve Turizm Bakanlığı, Chamäleon Seyahat Acentası, SunExpress havayolu şirketi ve HanseMerkur Sigortanın destekleri Kemer bölgesinde bulunan Mirage Park Resort tesisinde düzenlenecek. Katalog tanıtımın yanı sıra, 29 Kasım tarihinde düzenlenecek Gala Gecesinde katılımcıları RTL Comedy Grand Prix 2018 ödül sahibi komedyen Thorsten Bär stand up şovu ile eğlendirecek.

Bu haber toplam 3475 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.