• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 21 °C

Bentour, Avrupalı acenteleri Türk turizmi adına ağırladı

Bentour, Avrupalı acenteleri Türk turizmi adına ağırladı
Yurtdışındaki tek Türk tur operatörü Bentour, Almanya, İsviçre ve Avusturya’dan 750’yi aşkın seyahat acentesini Antalya’da ağırladı

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
ANTALYA- İsviçre merkezli yurtdışındaki tek Türk tur operatörü Bentour, Almanya, İsviçre ve Avusturya’dan 750’yi aşkın seyahat acentesi sahibi ve çalışanını Antalya’da ağırladı. Geçen yıl 150 bin turist getiren, bu yıl da 200 bin hedefini koyan Bentour Reisen, Antalya’da çalıştay ve eğlenceyi birleştirip gelenek haline gelen Bentour Comedy Night organizasyonunu gerçekleştirdi. Bentour CEO’su Deniz Uğur ve kurucu Onursal Başkanı Kadir Uğur, Avrupalı davetlilere 3-4 gün boyunca Türk misafirperverliğinin en güzel örneğini yaşattı.

bentour,-.jpg

CEO DENİZ UĞUR: AVRUPA’DA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDİYORUZ

Bayrağı duayen turizmci babası Kadir Uğur’dan alarak Bentour’u başına geçen CEO Deniz Uğur, Avrupa’da Türkiye’nin elçileri olduklarını belirterek, “Bizim Avrupa’da büyük bir görevimiz var: Türkiye’yi temsil ediyoruz. Avrupa’nın eski Alman müşterilerini kazanmak, en önemlisi de kaliteyi yüksek tutmak istiyoruz” dedi.

bentour,--007.jpgDAVETLİLER ANTALYA’YI GEZDİ
Bentour Comedy Night bu yıl ilk defa Kemer bölgesinde Göynük beldesinde bulunan Mirage Park Resort ve yanında bulunan Kilikya Palace otellerinde düzenlendi. Katılımcılara, Bentour Comedy Night etkinliklerin ilk gününde bölgenin tanıtımı için düzenlenen turlara katılığlar.

Antalya şehir turunda Aquarium, tarihi Kaleiçi ve şehrin merkezinde bulunan Karpuzkaldıran şelalesi ziyaret edildi. Teleferikle 2365 m yükseklikteki Tahtalı Dağı’nan çıkan katılımcılar Antalya’nın eşsiz bir manzarasi ile büyülendiler. Daha sonra antik liman kenti Phaselis ziyaret edildi.
 

bentour,--006.jpgbentour,--008.jpg

BENTOUR’UN 2020 KATALOĞU TANITILDI
Organizasyonun en önemli günü olan 29 Kasım Cuma günü katılımcılara sabah seansında Mirage Park Resort otelin kongre merkezinde 2020 sezonunun katalog ve ürün tanıtımı Üretim Müdürü Dieter Reiser ve Pazarlama Marketing Müdürü Christian Hauk tarafından yapıldı. Bentour Reisen‘in Partnerleri SunExpress ve Hanse Merkür de yeniliklerini tanıttılar. Macera ve deneyim odaklı seyahatler sunan Chamäleon firması da, yeni programını misafirlere sundu.

bentour,--001.jpg

KADİR UĞUR KİTABINI İMZALADI

Bentour Reisen Onursal Başkan Başkanı Kadir Uğur, yelkenli yat BenSwissYacht ile gerçekleştirdiği dünya turunda yaşadığı maceraları anlatan „Hayatım Deniz“ isimli kitabını tanıttı. 500 sayfa ve Almanca ve Türkçe olarak yayınlanan kitabı Bentour standında Kadir Uğur imzalayarak verdi

bentour,--002.jpg

MUHTEŞEM GALA GECESİ

Bentour Reisen CEO su Deniz Uğur Mirage Park Resort’ta gerçekleşen gala gecesinin açılış konuşmasında seyahat etmenin insanları ve kültürleri buluşturarak barışın temel taşı olduğunu söyledi. Mirage Park Resort Genel Müdürü Fikret Demirtürk de sahne alarak, konuklara ‘Hoşgeldiniz” dedi.

bentour,--003.jpg

SUNEXPRESS-BENTOUR İŞBİRLİĞİ SÜRECEK
Organizasyonun taşıma sponsoru SunExpress‘in Ticaret Direktörü Peter Glade Türkçe ve Almanca dilinde yaptığı konuşmasında havayolu şirketinin gelişimini altattı. Glade. Bentour ve Sun Express’in işbirliğI ile önemli projeler geliştirdiklerini bildirdi.

bentour,--004.jpg

bentour,--005.jpg

“BENSWISSFRIEND“ PLAKETLERI

Bentour Reisen Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Uğur ise duygusal bir konuşmayla ekibiyle Türkiye turizmi için büyük bir aşkla çaba gösterdiklerini belirterek, tüm katılımcılara, sponsorlara ve partnerlere teşekkür etti.
Kadir Uğur, geceye katılan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Avukat Ümit Uysal ve Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na turizme katkılarından dolayı “BenSwissFriend“ plaketleri verdi. Chamäleon Pazarlama Direktörü Katharina Port tarafından Bentour CEO’su Deniz Uğur’a oksijen dengeleme programı kapsamında Bentour Reisen adına koruma altına alınan 5000 metrekare yağmur ormanını belgeleyen bir sertifika sundu.

bentour-007.jpg
bentour-008.jpg
bentour-009.jpg
bentour-010.jpg
 

Bu haber toplam 3979 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.