• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 19 °C

Bentour 2018'de Türkiye'de büyüme hedeflerini açıkladı

Bentour 2018'de Türkiye'de büyüme hedeflerini açıkladı
Türk otelcilerle Alman acenteleri buluturan Bentour yönetimi 2018’de Türkiye’ye daha çok turist göndereceklerini bildirdi.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
ANTALYA-
Türk turizminin Avrupa’daki en güçlü sesi olan İsviçre merkezli Türk tur operatörü Bentour’un Antalya Glory Serenity Hotel’de düzenlediği workshop’ta İsviçre ve Almanya’da Türkiye destinasyonunu satan acenteler otelcilerle buluştular.

bentour-ws.jpg

bentour-ws-001.jpg

bentour-ws-002.jpg

bentour-ws-003.jpg

bentour-ws-004.jpgAntalya’nın önemli otellerini satış temsilcileri ile Avrupa’nın önemli acenteleri düzenlenen workshop’ta önemli işbirlikleri kurdular.

-bentour-antalya.jpgDaha sonra ise yapılan sunumda Bentour’un Pazarlama Direktörü Christian Hauk ile Bölge Direktörü Dieter Reiser, 2018 projeleri hakkında bilgiler verdiler.

-bentour-antalya-001.jpg

-bentour-antalya-002.jpgKÜÇÜK PATRON TİMUR MİKROFON YERİNE OYUNCAĞI TERCİH ETTİ

Sunuma babası Bentour Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Uğur ile birlikte katılarak sahneye “küçük patron” diye çağrılan Timur, ısrarlara mikrofonda konuşmaktan çekindi ve yerine dönünce uçak oyuncağıyla oynadı.

-bentour-antalya-003.jpgONURSAL BAŞKAN KADİR UĞUR ALKIŞLANDI
2018 kataloğunda “kendimi emekli ettim” diyerek teknesiyle dünya seyahatine çıkan Bentour’un Onursal Başkanı Kadir Uğur’a da yer verildi. Sunumda Kadir Uğur’un teknesiyle haben dünyanın yarısını geçtiği belirtilince katılımcı Avrupalı acentelerin alkışladıkları görüldü.

-bentour-antalya-sinan-aybatti.jpg
Glory Serenity Hotel’in Genel Müdürü Sinan Aybattı

-bentour-antalya-ender-turgut.jpg
Sun Express Havayolları Satış Müdürü Ender Turgut
-bentour-antalya-dominique.jpg
Stone Grup Avrupa-CIS-ME Bölgesi Satış Müdürü Dominique Y. Sözen

HIZMETLERINI TANıTTıLAR
Glory Serenity Hotel’in Genel Müdürü Sinan Aybattı, Sun Express Havayolları Satış Müdürü Ender Turgut, Stone Grup Avrupa-CIS-ME Bölgesi Satış Müdürü Dominique Y. Sözen kurumsal çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

TÜRKİYE OTELLERİNE FARKLI KATEGORİ
Bentour’dan Christian Hauk ile Dieter Reiser dönüşümlü olarak yaptıkları sunumda Bentour’ur 2017 yılını başarılı bir şekilde tamamladıklarını ve 2018 yılında daha büyüyerek yol alacaklarını söylediler. Türkiye otellerini Ben Swiss Villa, Ben Swiss Lagoon, Ben Swiss Yacht, Ben Swiss Club, Ben Grop Hotel şeklinde kategorilere yayırdıklarını belirterek her yıl hazırladıkları kataloga yeni oteller ve yeni destinasyonlar eklediklerini söylediler.

-bentour-antalya-.jpgTÜRKİYE DESTİNASYONLARI
“2018 Baden ve Kultur” adlı katalogda İzmir, Çeşme, Özdere bölgesinde 17 otel, Didim’de 3 otel, Bodrum’da 17 otel, Marmarasi ve İçmeler’de 13 otel, Fethiye, Ölüdeniz, Sarıgerme’de 11 otel, Kaş ve Kalkan’da 4 otel, Antalya şehir içinde 7 otel, Lara, Kudu Aksu’da 25 otel, Belek’te 45 otel, Alanya’da 44 otel, Side’de 95 otel, Kemer’de 24 otel, Kuzey Kıbrıs’ta 8 otelin katalogda yer aldığını belirttiler.

-bentour-antalya--001.jpgDÜNYA DESTİNASYONLARI
Ayrıca “Bentour Select” adlı katalogda İspanya, Almanya, Cape Verde Adaları, Kıbrıs, Bulgaristan, İtalya, Portekiz, Malta, Mısır, Fas, Tunus, BAE, Tayland, Dominik Cumhuriyeti, Küba, Meksika yer alıyor. Bunlara ek olarak son dakika tatile karar verenlere fırsat tanımak üzere “BenX” adlı online sistemi deveye soktukları belirtildi.

bentour-gala.jpg

bentour-gala-001.jpg

bentour-gala-002.jpgGALA YEMEĞİNDE ÖDÜLLER VERİLDİ

Bentour'un akşam Royal Seginus Hotel'de verilen gala yemeğinde Ben Club otellerine birer plaket verildi. Daha sonra en çok satış yapan seyahat acentelerine ödüller verildi. Bentour çalışanlarına teşekkür plaketleri verildikten sonra gece sihirbaz ve komedi gösterisiyle sona erdi.

Bu haber toplam 9357 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.