• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 28 °C

Bayındır: Turizme ortak akıl lazım

Bayındır: Turizme ortak akıl lazım
TUROB Başkanı Timur Bayındır : İstanbul turizmi için üretilen kağıt üzerindeki fikirleri ortak akılla hareket etmediğimiz için hayata geçiremiyoruz.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL
- TUROB Başkanı Timur Bayındır “İstanbul turizmi için kağıt üzerinde farklı projeler üretiyoruz. Ancak ortak akılla hareket etmediğimiz için hayata geçirmekte zorluk çekiliyor”dedi. Timur Bayındır, turizmde birlik ve beraberlik sıkıntısının Türkiye’ye zarar verdiğini belirtti. Yemeğe İstanbul Kültür ve Turizm İl Müdürü Nedret Apaydın, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, TOSHİD Başkanı Ergun Bilge, İRO Başkanı Sedat Bornovalı ile TUROB yönetim kurulu üyeleri ile turizmciler katıldı. Ayrıca TUROB’un yeni üyelerine plaketleri verildi.

timur-bayindir11.jpg
Titanic Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Aygün, TUROB Başkanı Timur Bayındır, Kadir'in Ağaç Evleri'nin sahibi Kadir Kaya

sevda-timur.jpg
Beyaz Saray Oteli Genel Müdürü Sevda Yılgaz ve TUROB Başkanı Timur Bayındır

kadir-kaya1.jpg

KADİR KAYA: GELECEĞİMİZİ ÇALANLARI DURDURALIM

Alternatif turizmde dünyaya örnek olacak devamlılık gösteren Antalya’da “Kadir’in Ağaç Evleri”ni işleten Kadir Kaya’ya TUROB tarafından teşekkür plaketi verildi. Kadir Kaya ağaç otel projesini doğayı korumaktan yola çıkarak gerçekleştirdiğini belirterek “Doğanın güzelliğini bozmayalım. Doğayı ve bizim geleceğimizi çalanlara engel olalım”dedi.

timur-bayindir-3.20150527000600.jpg

AVRUPA ORTADOĞU PAZARINA YÖNELDİ.

Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği-TUROB’un Bayrampaşa Titanic Business Bayrampaşa Oteli’nde düzenlenen yemekte Başkan Timur Bayındır Dubai’de yapılan ATM 2015 Fuarı’nda Avrupa’nın hedefinde Ortadoğu ülkeleri olduğunu gördüklerini söyledi. Bayındır fuarda İstanbul’daki tüm otelcilerin yer alarak ümidini Orta Doğu’ya bağladıklarının anlaşıldığını bildirdi.

timur-bayindir2.20150527000616.jpg

AVRUPA ARAPLARA SERBEST DOLAŞIM GETİRİYOR

Ancak Avrupa’nında Ortadoğu’ya yöneldiğini söyleyen Bayındır “Avrupa boş durmuyor. Hatta Ortadoğu ülkeleri için Avrupa’da serbest dolaşımı bile gündeme aldıklarını gördük. Bu durumda Türkiye’nin çok dikkatli yeni planlar yapması gerekiyor” şeklinde konuştu.

SAĞLIKLI YAŞAM GÜNLERİ
Timur Bayındır, TUROB tarafından dünyaya örnek olacak “Global Wellness Day” adıyla bir etkinlik düzenlendiğini söyledi. Bayındır, 13 Haziran’da Maçka Parkı’nda yapılacak olan Sağlıklı Yaşam Günleri etkinliğinde keyifli bir gün yaşanacak” dedi.

laleli-turob.jpg
Cemal Dalkıran Ayten Tak, Eşref Yıldırım, Ramazan Yalçındağ, İhsan Turkuz, Tarkan Akyüz, Mustafa Kılıç

turob55.jpg
Kadir Kaya, Serhad Uslan, Zeki Aydoslu, Faik Alsaç, Hüseyin Kurtoğulları, Ziya Altınay, Mert Okan, Burçak Atak, 

turob-titanic1.jpg
Titanic Bayrampaşa Oteli servis ve mutfak personeli
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.