• BIST 9486.56
  • Altın 4270.336
  • Dolar 39.2871
  • Euro 45.0306
  • İstanbul 28 °C
  • Ankara 29 °C
  • Antalya 32 °C

Başkan Topaloğlu:Aleviler ülkemizin sigortasıdır

Başkan Topaloğlu:Aleviler ülkemizin sigortasıdır
Kemer Belediye Başkanı Topaloğlu, dernek ziyaretinde, Alevilerin muharrem ayını kutlarken son dönemde cem evlerine yapılan saldırıları şiddetle kınadığını söyledi.

Abdurrahman Büyükkeskin
Antalya -
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Alevi Kültür Derneğini ziyaret etti. Belediye Başkanı Topaloğlu, dernek ziyaretinde, Alevilerin muharrem ayını kutlarken son dönemde cem evlerine yapılan saldırıları şiddetle kınadığını söyledi.

 

kemer-belediye-baskani-necati-topaloglu-003.jpgZiyarette, Kemer Alevi Kültür Derneği Başkanı Ali Akar'ın yanı sıra Dernek Başkan Yardımcısı Ali Aslan, Yönetim Kurulu Üyeleri Serdar Abuşka, Bülent Demir ve Şube Sekreteri Ertunç Pekesen de yer aldı.

kemer-belediye-baskani-necati-topaloglu-004.jpgBaşkan Topaloğlu, özellikle son dönem cem evlerine yapılan saldırıları şiddetle kınadığını belirterek, “Alevi dostlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Aleviler bu ülkenin sigortasıdır. Hep birlikte birbirimize saygı içerisinde, nefret söylemi olmadan yaşayacağız. Bir olacağız. Her zaman yanınızdayız. Yanınızda olmaya devam edeceğiz.” dedi.
Kemer Alevi Kültür Derneği Başkanı Ali Akar da Başkan Necati Topaloğlu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başkanımız her zaman bizlerle birlikte. Ziyaretlerinden ve bu duyarlı duruşundan dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Son dönem cem evlerimize gerçekleşen provokatif hareketleri de şiddetle kınıyoruz. Biz inancı ne olursa olsun herkese saygılıyız, aynı saygıyı da kendimize bekliyoruz.” diye konuştu.

Bu haber toplam 2510 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.