• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Başkan Sözen: Antik Side’yi açık hava müzesi yaptık

Başkan Sözen: Antik Side’yi açık hava müzesi yaptık
Manavgat Belediyesi, ülke turizminde büyük önem taşıyan Antik Side ve doğa harikası olan Beşkonak’ın görsellerini ziyaretçilerle buluşturdu.

Abdurrahman Büyükkeskin
Side-Manavgat/Antalya
- Antalya Manavgat Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Akdeniz Belediyeler Birliği işbirliğiyle Antalya City Expo Center'da 9. Antalya Şehircilik ve Teknoloji Fuarı düzenlendi.  Fuarda Türkiye turizminin kalbi Antik Side’yi ve  Beşkonak'ta her yıl yaklaşık 800 bin yerli ve yabancı turistin rafting ve kano su sporu yaptığı Köprülü Kanyon tanıtıldı.

manavgat-belediye-baskani-sukru-sozen,-035.jpgManavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, turizmde Manavgat’ı marka kent haline getirdiklerini belirterek bu tür organizasyonlar içerisinde yer almaya devam edeceklerini dile getirdi. Side’de hayata geçirien dönüşüm projesi ile bölgeyi turizme yakışır hale getirdiklerin ve Antik Side’yi adeta açık hava müzesi haline dönüştürdüklerini söyledi.
Manavgat Belediyesi, ülke turizminde büyük önem taşıyan Antik Side ve doğa harikası olan Beşkonak’ın görsellerini ziyaretçilerle buluşturdu. Antalya Valisi Ersin Yazıcı’nın açılışını gerçekleştirdiği fuarda, Manavgat Belediyesi’nin standı, belediye başkanları, oda başkanları ve diğer katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Ziyaretçilere, Manavgat'ın yöresel tadı olan Çiğirdik ve Giritli Kurabiyesi de ikram edildi.
manavgat-belediye-baskani-sukru-sozen,-036.jpgBaşkan Şükrü Sözen, “ Manavgat Belediye’miz bu tür fuarlara katılarak toplumsal birlikteliğe ve ortak duruşa dahil oluyor. Fuarlar buna vesile oluyor. Kurumların, özel şirketlerin ve belediyelerin bir arada olarak ortak paylaşımda bulunması bizler için son derece önemli. Katıldığımız fuarlarda sürekli kendimizi geliştirerek Manavgat’ımızı nasıl daha iyi anlatabiliriz düşüncesiyle stantlarımızı devamlı yeniliyoruz ve bu bağlamda da en iyi stant ödülünü de pek çok defa aldık.
manavgat-belediye-baskani-sukru-sozen,-037.jpg

Bu seneki temamızı gözbebeğimiz olan Antik Side ve Doğa harikası olan Beşkonak olarak belirledik. Bölgemize gelen yerli ve yabancı misafirlerimize hizmetlerimizi ve yatırımlarımızı yeni yüzüyle tanıtmayı hedefliyoruz. Side’de hayata geçirdiğimiz dönüşüm projesi ile bölgemizi turizme yakışır hale getirdik ve Antik Side’yi adeta açık hava müzesi haline dönüştürmek. Side’mizi ve rafting turizmine ev sahipliği yapan Beşkonak bölgemizi her platformda tanıtmaya devam edeceğiz. Emeği geçen, katkı sağlayan bütün paydaşlara ve Manavgat Belediye’mizin çalışanlarına yürekten teşekkür ediyorum. Cennet Manavgat’ımızın güzelliklerini her ortamda insanlarla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.
manavgat-belediye-baskani-sukru-sozen,-038.jpg

Bu haber toplam 1267 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.