• BIST 9056.11
  • Altın 2300.965
  • Dolar 32.313
  • Euro 35.1123
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 21 °C

Başaran Ulusoy: Türsab'tan Osmanlı tokadı gelecek

Başaran Ulusoy: Türsab'tan Osmanlı tokadı gelecek
Başaran Ulusoy: Türsab’a siyaseti, cemattleri, düşmanlığı sokmak isteyenleri bu toplum hüsrana uğratacaktır. Burayı bölmeye gelenlere müsamaha etmeyecektir

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Türsab Başkanı Başaran Ulusoy “Bize sosyal medyadan her gün hakaret edenlere bu toplum cevabını verecektir. Bu toplum sessizdir ama tokadı Osmanlı tokadı gibi olacaktır. Karşımıza böyle çıkanları bu toplum hüsrana uğratacaktır. Burayı bölmeye gelenlere müsamaha etmeyecektir”dedi.

basaran-ulusoy-023.jpg

basaran-akgun--003.jpg

basaran-ulusoy-025.jpgÇETİN GÜRCÜN: GİZLİ HESAPLARI VAR
Akgün İstanbul Hotel’de 200’ü aşkın acente ile kahvaltıda buluşan Başaran Ulusoy’dan önce konuşan Türsab’ın 5. Başkan Adayı ve Türsab Genel Sekreteri Çetin Gürcün, Firuz Bağlıkaya ve ekibinin Türsab'a yakışmayan davranışlar içinde olduğunu belirterek,  “Türsab’ı ele geçirmeye çalışanların gizli hesapları var” diyerek Firuz Bağlıkaya’nın ekibinin yalanlarla Türsab’ı yerden yere vurarak ele geçirmeye çalıştıklarını söyledi.

basaran-ulusoy-024.jpgÇetin Gürcan şöyle devam etti: “Bütün yaptıklarının cevabını cumartesi günü kongrede alacaklar. Bu arada kongrede olay çıkaracakları ve provokasyon yapacakları şeklinde duyumlar alıyoruz. Bu kongre Türsab’ın geleceği konusunda son derece önemli bir dönemeçtir. Türsabımıza hep birlikte sahip çıkalım. Sandığa gelin ve oylarını doğru şekilde kullanarak geleceğini doğru ellere teslim edin.”

basaran-akgun-7.jpg

basaran-akgun--004.jpg

basaran-akgun-.jpg18 YILIN HESABINI VERECEĞİM
Başaran Ulusoy, kendisine her gün hakaret ederek ve Türsab’ı yerden yere vuran Firuz Bağlıkaya ve yandaşlarının Türsab’ yönetmeye layık olmadıklarını belirterek şöyle konuştu: “ Biz Türsab’a siyaseti, cemaatleri, bölgeciliği ve düşmanlığı sokmadık. Biz burada kardeşlik, dostluk ve beraberliği korumaya çalıştık. Yalanlarla bir yere varılamaz. Karşımıza yalanlarla çıkanları bu tolum kongrede hüsrana uğratacaktır. Bu yazılara ben değli sizler cevap veriyorsunuz. Kem sözlerin sahibine ait olduğunu söylüyorsunuz.Biz sustuk Ama susmak kabullenmek değildir.

basaran-akgun.jpg

basaran-akgun--009.jpg

basaran-akgun--005.jpg

basaran-akgun--002.jpgCAMİANIN HUZURU İÇİN SUSTUK
Biz bu camianın huzuru için sustuk. Ama şimdi konuşacağız. Cuma günü Hilton İstanbul Convention Center’da sizlerle hem kucaklaşacak, hem de vedalaşayacım ve 18 seneniN hesabını vereceğim .Onlar özür dilemeye hazırlar mı? Özür dilemesini bilmeyen teşekkürü bilmez. Teşekkürü bilmeyen rica etmesinİ bilmez. Bunlar birlik olmaya değil bölmeye talipler.

basaran-akgun-002.jpg

basaran-akgun--008.jpg

basaran-akgun--006.jpg

basaran-akgun--007.jpg

basaran-akgun--001.jpg
BU TOPLUM ONLARI HÜSRANA UĞRATACAKTIR

Karşımıza böyle çıkanları bu toplum hüsrana uğratacaktır. Burayı bölmeye gelenlere müsamaha etmeyecektir. Biz onların yaptıklarını yapmazdık, Ancak onlar ne yazarlarsa yazsınlar sizin takdiriniz önemlidir.
Biz birliği muhafaza etmeye çalışırken yeni bir platform daha kuruldu. Kurumsal Acenteler… Kura… Yani Kurabiye kuruldu. Dernekler kurulabilir ama Türsab’ın birlik ve beraberliğine zarar verecek yapıda olmamaları gerekir..

Bu haber toplam 3307 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.