• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Baraner tur operatörü oldu

Baraner tur operatörü oldu
Germany Fans'ta Hüseyin Baraner yüzde 51, yüzde 20'şer Christine Steigenberger ve Friedbert Pflüger'e ve yüzde 9 hissesinin ise Vural Öger'in hissesi bulunuyor.

ANTALYA- Hüseyin Baraner, Germany Fans (Almanya’yı Sevenler Birliği A.Ş) adlı tur operatörünü Almanya'nın eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Prof. Friedbert Pflüger, Almanya'nın en büyük otel zinciri Steigenberger'in kurucusunun kızı Christine Steigenberger ve Vural Öger ile birlikte kurdu.
Baraner, GermanyFans adlı şirketle dünyanın dört bir yanından Almanya'ya turist getireceklerini, şirketin yüzde 51 hissesinin kendisine, yüzde 20'şer hissesinin ise Christine Steigenberger ve Friedbert Pflüger'e ve yüzde 9 hissesinin ise Vural Öger'e ait olduğunu belirtti.

Tur operatörünün merkezinin Almanya’nın Frankfurt kentinde olacağını anlatan Baraner, ‘’Berlin ve Hamburg’ta da bürolarımız olacak. Almanya’da 45 yıldır çalışıyorum. 300’e yakın Alman otelciyle işbirliğim oldu. Almanya’da siyasetçisinden sporcusuna kadar çok sayıda ünlü kişilerle ilişkilerim oldu.

huseyin-baraner.20150312222827.jpg

ALMANYA BENIM IKINCI VATANıM’’ DEDI.
Tur operatörlüğüne yeni bir heyecan getireceklerini belirten Baraner, "Çin, Dubai ve Moskova’da tur operatörü olarak faaliyetimizi sürdüreceğiz. Gelecek yılda RİO’da tur operatörü olarak faaliyet göstereceğiz. Diğer yerlerde partnerler ve acenteler ile çalışacağız. Almanya'da çok büyük festivaller, etkinlikler yapacağız. Almanya'da üç merkezden operasyon yapacağız. Özelikle Çin, Arap ülkeleri Afrika ve BDT ülkeleri ve Türkiye’den Almanya'ya turist getireceğiz. Almanya'nın turizm ürünlerinin daha iyi tanıtılması ve dünyada dahi iyi tanınması için çalışmalar yapacağız’’ şeklinde konuştu.

RAKAM VE SAYıDA ıSRAR EDEN IFLAS EDIYOR
Baraner, Almanya’ya getirdikleri turisti Türkiye’ye de yönlendirmek için çalışma içinde olacaklarını, tur operatörü olarak rakam ve sayıda iddiaları olmadıklarını, rakam ve sayıda ısrar eden tur operatörlerinin iflas ettiğini kaydetti.
Kar elde edemedikleri hiçbir müşteriyi ne otele sokacaklarını ne de uçuracaklarını ifade eden Baraner, ‘’Biz çok özel, pahalı ürünleri yüksek karla satmayı hedefliyoruz. Biz sadece otel değil yaşam tarzı, festivaller, etkinlikler ve müsabakalarda pazarlayacağız’’ dedi. Almanya'ya tüm ülkelerden günlük 5000
Business Koltuk uçuş kapasitesi var. Biz bu koltuklara da ciddi şekilde oynayacağız.

TUR OPERATÖRLERI ÇOK PARA KAZANAMıYOR
38 yıldır turist getiren aktif operasyonların içinde olduğuna dikkat çeken Hüseyin Baraner, şunları söyledi:
‘’Antalya’da bu kadar uzun süre turizmde çalışan çok az kişi kaldı. Dünyada turizm hareketleri değişti. Artık tur operatörleri çok para kazanamıyor. Dünyada son 10 yılda irili ufaklı yüzlerce tur operatörü iflas etti. Artık yaratıcı, felsefesi olan, sunduğu ürüne saygısı ve sevgisi olan tur operatörlüğünde ihtiyaç var. Yoksa bakın Dünya'da büyük oynayan ben her şeyi satarım, sunarım diyen Tur operatörleri borç batağından kurtulamıyorlar.
Başta Nuri Özaltın, Ahmet Barut, Ahmet Akbalık, Ayhan Bektaş gibi Türk turizminde saygın yeri olan dostlarım ve arkadaşlarım var onlarla da birlikte çalışacağım. Bu kişiler Avrupa ve Dünyada Türk turizmi için mücadele etmiş insanlar. Bu kişilerle iç içe olacağım.’’

ALMAN- TÜRK TURİZM AKADEMİSİ KURACAĞIZ
Baraner, en büyük hayallerinden birinin ise Türkiye’de Alman – Türk Turizm Akademisi kurmak olduğunu vurgulayarak, ‘’İleriki yıllarda Nuri Özaltın gibi değerli dostlarımızın katkılarıyla ve Alman hükümetinin de desteğini alarak Alman – Türk Turizm Akademisini kurmak istiyorum. Burada eğitim görenler iki ülkede de eğitimlerini sürdürecekler. 38 yıllık turizmci olarak biz işe başladığımızda öncelikle eğitim, kalite, insan sevgisi, yabancıya saygı ve Türk misafirperverliği bizlerin anayasası gibiydi. Biz bunu yeniden uygulamak istiyoruz’’ diye konuştu.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.