• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Bakan:Anadolu yakası da İstanbul

Bakan:Anadolu yakası da İstanbul
Bakan Günay AK Parti'nin Büyük Kulüpteki Kadıköy Toplantısı’nda “İstanbul’un Anadolu yakasının İstanbul olduğunu anlatmalıyız” dedi.

Özkan Altıntaş-Bora Özgen /Türkiye Turizm


İSTANBUL-Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, AK Partisi  Kadıköy İlçe Teşkilatı’nın Büyük Kulüp’te işadamları ve turizmcilerin katılımıyla düzenlediği  Kadıköy Toplantısı’nda  “İstanbul’un Anadolu yakasının İstanbul olduğunu anlatmalıyız” dedi.


AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Muharrem Ödemiş

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Muharrem Ödemiş ve yönetim kurulu üyelerinin Büyük Kulüpte düzenlediği 70 kişilik yemeğe Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğurul Günay, TÜROB Başkanı Timur Bayındır ile birlikte katıldı.

Yemekte bakanlık Müsteşarı Mehmet Büyük, Yatırımlar Daire Başkan Yardımcısı Savaş Bozdağ,  İstanbul Kültür ve Turizm İl Müdürü Doç. Ahmet Emre Bilgili, TAF Başkanı Yalçın Manav, TÜRSAB Asya BYK Başkanı Nezih Üçkardeşler,  Büyük Kulüp Başkanı Duran Akbulut, Green Park Otelleri Başkanı Adil Üstündağ, Baklavacı Güllüoğlu’nun sahibi Nejat Gül, Aytemiz Petrol’un sahibi Ali Aytemiz, Aps Giyim’in sahibi Osman Benzeş, Türker İnanoğlu, Güler Osmanlı Mutfağı’nın sahibi Ali Güler, Safter A.Ş.’nin sahibi Ömer Safter,  İlos Seyahat Acentesi Başkanı Serhad Uslan, Erdim Otel’i sahibi Ali Erdim, Zümrüt Oteli sahibi Sertip Akşahin, Hegsagone Oteli Genel Müdürü Nejat Laçin, Zümrüt Oteli Müdürü Baykal Zorlu  ile iş ve turizm dünyasından bir çok katılım oldu.
AK parti Kadıköy İlçe Başkanı Muharrem Ödemiş yaptığı konuşmada sektör temsilcileri ve kanaat önderleriyle buluşma toplantılarını başlattıklarını söyledi.



Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, konuşmasında kendisinin Anadolu yakasından milletvekili olduğunu belirterek, bölgenin geliştiğini ve turizm potansiyelinin harekete geçirilmesi gerektiğini söyledi. Günay konuşmasını şöyle sürdürdü:
“İstanbul acımasız hoyratça kullanılmış bir şehir. Bir ahtapot şeklinde yayılarak sanayi şehri olmuş.  İstanbul dinamit üzerinde olmamalı.kutsal emanette yaşıyor duygusu içinde olmalıyız. İstanbul’a ihmalkar davranmışız. İstanbul  2010 kültür Başkenti olarak Peşt ve Essen’le aynı görülüyor. Bizim için önemli değildir, önemli olan kültür başkenti olmanın  bizi zaman disiplini içine sokması önemlidir. İstanbul’un gelir kaynaklarını artıracak, acılarını giderecek yeni yasalara ihtiyacı vardır. Türkiye’nin gençlerine daha iyi bir İstanbul bırakmalıyız.”


TÜROB Başkanı Timur Bayındır, AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Ödemiş, Büyük Kulüp Başkanı Duran Akbulut, Türker İnanoğlu, AK parti İl Başkan Yardımcısı Kemal Akar, Avukat Belma Satır ve Bakan Ertuğrul Günay


AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Muharrem Ödemiş, Kadıköy Zümrüt Otel'in sahibi Sertip Akşahin, Bakan Ertuğrul Günay



İstanbul'un Anadolu yakasında bulunan otellerin sahipleri ve genel müdürleri


Ömer Safter (Safter A.Ş), Nejat Güllü (Balavacı Güllüoğlu), Ali Aytemz (Aytemiz Petrol)


TÜRSAB Asya BYK Başkanı Nezih Üçkardeşler v TAF Başkanı Yalçın Manav


TÜRSAB Asya BYK Başkanı Nezih Üçkardeşler, Bakan Ertuğrul Günay


AK Parti Kadiköy İlçe Başkanı Muharrem Ödemiş, Güler Osmanlı Mutfağı'nın sahibi Ali Güler ve Bakan Ertuğrul Günay


İlos Treavel Yönetim Kurulu Başkanı Serhad Uslan, Bakan Ertuğrul Günay

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.