FRANKFURT- Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, beraberindeki heyet ile birlikte Almanya'nın Frankfurt kentinde Alman tur operatörleri ile biraraya geldi.
Tui, Thomas Cook, ÖgerTour, FTI, Condor Hava Yolları, Scahauinsland gibi önemli şirketlerin üst düzey yöneticileri ile yapılan toplantıda, iki ülke arasındaki turizm ilişkileri, Alman temsilcilerin beklenti ve önerileri değerlendirildi.
Ziyarete Kültür ve Turizm Bakanı Avcı ile birlikte Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal, Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Aydın, Frankfurt Kültür ve Tanıtma Müşaviri Osman Şahin, TÜROB Yönetim Kurulu Üyesi Can Göktaş, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, TÜROFED Başkanı Osman Ayık, TYD Başkanı Murat Ersoy ve bakanlık bürokratları katıldı.



































Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.