• BIST 9679.8
  • Altın 2487.084
  • Dolar 32.4307
  • Euro 34.446
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 7 °C
  • Antalya 16 °C

Avrupa’nın eğlence parklarını Ponderfair tanıtıyor

Avrupa’nın eğlence parklarını Ponderfair tanıtıyor
Fransa ve İsviçre’de bulunan eğlence parklarının Türkiye temsilciliğini Ponderfair Turizm Danışmanlık Şirketi yapıyor.

HALİL TUNCER -TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL -
Turistlere eğlence sunan Fransa ve İsviçre’de bulunan eğlence parklarının Türkiye temsilciliğini Tolga Tolgay, Ela Atakan Neto ve Marco Neto’nun ortaklığıyla kurulan Ponderfair Turizm Danışmanlık Şirketi yapıyor. Paris’te bulunan Asterix Eğlence Parkı ile Musée Grevin ve İsviçre’de Corsier-sur-Vevey‘de yer alan Chaplin’s World’un tanıtımı Companie des Alpes’in Uluslararası Satıs Direktörü Frédéric Gouguidis tarafından yapıldı.

ponderfair.jpg
-ponderfair-.jpg
Ponderfair'der Marco Neto, Companie des Alpes’in Uluslararası Satıs Direktörü Frédéric Gouguidis, Ponderfair'den Ela Atakan Neto ve Tolga Tolgay


-ponderfair--001.jpg

TÜRKİYE PAZARI ÖNEMLİ

Fairmont Quasar İstanbul Oteli’nde düzenlenen toplantıda Companie des Alpes’in Uluslararası Satıs Direktörü Frédéric Gouguidis, “Asterix Eğlence Parkı’nda her yaştan insanların katılabileceği 47 etkinlik bulunuyor. Türkiye pazarına çok önem veriyoruz ve hazırladığımız uygun fiyatlı paketleri Türkiye’den gelecek olan misafirlerimizin memnuniyetle karşılayacağını düşünüyoruz” dedi.

ponderfair-001.jpg

ACENTELERE UYGUN FİYATLI PROGRAM

Toplantıda Paris’te bulunan Asterix Eğlence Parkı ile Musée Grevin ve İsviçre’de Corsier-sur-Vevey‘de bulunan Chaplin’s World’un tanıtımı yapıldı.

ponderfair-002.jpgFrédéric Gouguidis sunumunda tüm etkinliklerin açık havada ve ormanlık alanda yapıldığını belirterek şunları anlattı: “Bir gün konaklamalı programda parkın içinde sıkılmadan vakit geçiriliyor. Paris’i ziyaret edecek olan konuklar parkın içinde bulunan otelde konaklayabiliyor. Acenteler Paris seyahat programlarına parkı bir gün ve bir gece olarak katabilirler. Ortalama yirmi kişilik acente gruplar için hazırladığımız uygun fiyatlı paketlerin Türk misafirleri memnun edecektir. Asterix Eğlence Parkı’nın tanıtımı için 5 yıl önce Türkiye’ye geldik. O tarihte parkta otel yoktu. Şimdi otel misafirler için fark yaratacaktır.”
 

Kaynak: Ponderfair Turizm Danışmanlık Şirketi
Bu haber toplam 5872 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.