• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 28 °C

Avni Aker, İnkay başkanı oldu

Avni Aker, İnkay başkanı oldu
İnsan Kaynakları Yöneticileri Derneği’nin (İNKAY) yapılan Olağan Genel Kurulu’nda yeni Yönetim Kurulu Üyeleri belirlenirken başkanlığa Avni Aker getirildi.

ANTALYA- İnsan Kaynakları Yöneticileri Derneği’nin (İNKAY) yapılan Olağan Genel Kurulu’nda yeni Yönetim Kurulu Üyeleri belirlenirken başkanlığa Avni Aker getirildi.

 İNKAY’da yeni görev dağılımı şöyle;
Avni AKER Yönetim Kurulu Başkanı
 Murat BAŞARAN Başkan Yardımcısı
 Cemiler ER Genel Sekreter
 İlhami YAVUZ Muhasip Üye
 Okay ÇIKAN AB Projeler Sorumlusu
 Faik YILDIZ İletişim Sorumlusu
 Latife Kozan ESER Sosyal İşler Sorumlusu
 Nilüfer MERCANOĞLU AR-GE ve Eğitim Sorumlusu
 Zeynep KÖSE Bölgeler Sorumlusu

İŞLETMELERDE ÇALIŞANLAR BİR ÇATI ALTINDA
Yönetim Kurulu ilk toplantısını yaptıktan sonra açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Avni Aker, “Türkiye’de turizmin gelişmesinde Antalya’nın yeri ve önemi ön planda yer almaktadır. Bu gelişmede şüphesiz ki, Yatırımcıların, İşletme Yöneticilerinin, Turizm Sektörüne mal ve hizmet sunan tedarikçilerin, kamu sektörü mensupları ile tüm çalışanların katkıları büyük rol oynamıştır. Aynı husus bölgemizdeki yüzlerce işletmede çalışan değerli İnsan Kaynakları Yöneticileri ve onların genç yardımcıları için de geçerlidir.

TESİSLERİ BİNA OLMAKTAN, İŞLETMEYE GEÇİREN İNSANDIR
Tesisleri, bina olmaktan işletme haline getiren insan öğesidir. Bu bilinçle çalışan İnsan Kaynakları Yöneticileri, 1988 yılında başlatılan girişimlerle, 1998 yılında Antalya’da İNKAY (İnsan Kaynakları Yöneticileri Derneği) kurmuşlardır. Bundan 17 yıl önce Derneğimizin oluşması ve kurulmasına katkıları bulunan değerli Kurucu Üyelerimize çok şey borçluyuz. Derneğimizin bu günlere gelmesi onların değerli uğraşları sayesinde olmuştur. Bizler de çalışma planımızı hazırladık. Katılımcı bir sistem içerisinde çalışmalarımızı daha etkin kılmaya gayret edeceğiz”, dedi.

ÜNIVERSITELERLE IŞBIRLIĞINDE EĞİTİM PROGRAMLARI
Avni Aker, “Programımızda üyelerimize ve sektöre yönelik bazı etkinlikler bulunmakta, yeni projeler ve çok yönlü etkinlikleri pek yakında kamuoyu ile de paylaşacağız. Yönetim Kurulumuzda dört bayan arkadaşımızın görev almasının birçok kuruluşa da örnek olacağına inanıyoruz. Şubat ayı içerisinde, geçen yıl da olduğu gibi, Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte genç meslektaşlarımıza yönelik “İnsan Kaynakları Yönetimi” Eğitimi Programını başlatmayı planlıyoruz, Üniversitelerle işbirliği çalışmalarımız farklı programlarla devam edecek”, dedi.
     

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.