• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

ART'de Kent-i Yorum başlıyor

ART'de Kent-i Yorum başlıyor
Yasemin Can ve Ayşen Ovalı tarafından sunulan Kent-i Yorum, her Çarşamba akşamı saat 22:00’de ART ekranlarına gelecek…

ANTALYA-ART televizyonu yeni yayın döneminde yaptığı atılımlara bir yenisini daha ekliyor. Kent Yapım tarafından hazırlanan, Yasemin Can ve Ayşen Ovalı tarafından sunulan Kent-i Yorum adlı programın ilk yayın çekimleri tamamlandı. Kent-i Yorum, bu haftadan itibaren her Çarşamba akşamı saat 22:00’de ART ekranlarına gelecek…

 



Çekim sonunda ART televizyonunda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Tekin tarafından düzenlenen sürpriz kutlamada Yasemin Can, Ayşen Ovalı ve çekim ekibi hep birlikte pasta kestiler. ART Yayın Koordinatörü Osman Altınışık, ART Haber Müdürü Sibel Atasoy, ART Program Müdürü Ülker Başakıncı’nın da katıldığı kutlama oldukça renkli geçti.

 

ART Genel Yayın Koordinatörü Osman Altınışık, yeni yayın döneminde başlayan programlarla ART’nin yıla damgasını vuracağını söyledi. Altınışık, Yasemin Can ve Ayşen Ovalı’nın sunduğu programında ART izleyenleri tarafından çok beğenileceğini sözlerine ekledi.

 

ART Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Tekin’de ART ekranlarında başlayan program atağının süreceğini belirtti. Tekin, “Gazeteci dostlarımız Yasemin Can ve Ayşen Ovalı’nın ART ailesine katılmasından dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. ART seyircisi tarafından çok ilgi görecek bir program olacağına inanıyorum.”şeklinde konuştu.

 



İlk konuğu Akşam Gazetesi Akdeniz Bölge Temsilcisi ve Antalya Gazeteciler cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni olan program hakkında Yasemin Can, gülümseten bir program yapmak için yola çıktıklarını ancak gülümsetirken düşündürmeyi de ihmal etmemeye çalıştıklarını ifade etti…

 

Program Yapımcısı Dilek Ardahan’da titizlikle hazırlanan “Kent-i Yorum” programının Antalya’nın sorunlarına dikkat çeken, güldürürken düşündüren bir program olacağına dikkat çekti. Ardahan, program aralarında hazırlanan skeçler ve Antalyalıların da görüşlerinin “Kent-i Yorum’a” renk katacağını söyledi.

 

Kent-i Yorum, bu haftadan itibaren her Çarşamba akşamı saat 22:00’de ART ekranlarına gelecek

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.