• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 21 °C

Arkas Turizm yazılımla hizmeti artırıyor

Arkas Turizm yazılımla hizmeti artırıyor
Arkas Turizm yeni hedef ve hizmetleriyle bireysel seyahat alternatiflerini müşterilerine sunarken geliştireceği yazılımla da şirketlerin maliyetini düşürecek

İSTANBUL- Arkas Turizm yeni hedef ve hizmetleriyle bireysel seyahat alternatiflerini müşterilerine sunarken geliştireceği yazılımla da şirketlerin maliyetini düşürecek

fatih-sarioglu-arkas.jpegArkas Turizm fark yaratacak yeni hizmetlerini ve hedeflerini paylaştı. 'Kurumsal Seyahat Çözüm Ortağı' olarak iş seyahati alanlarında uzmanlaştıklarını söyleyen Arkas Turizm Genel Müdürü Fatih Sarıoğlu yoğun müşteri talepleri ile yenilenen stratejileri doğrultusunda Arkas Turizm'in bireysel müşteriye yönelik seyahat ve tatil ürünleri sunacağını belirterek, "Bireysel seyahat ve tatil alternatiflerine ilişkin çözümleri Arkas Turizm güvencesiyle müşterilerimize sunmak için alt yapı çalışmalarımızı büyük ölçüde tamamladık" dedi. Fatih Sarıoğlu, müşterilerin ihtiyaçlarını önceden öngördüklerini ve buna göre hareket ettiklerini söyleyerek, "Müşterilerimizin bizden ne beklediğini çok iyi görüyoruz. Proaktif çözümler üretip tüm ihtiyaçlara hızlı cevap verebiliyoruz" açıklamasını yaptı.

MALİYETLER DÜŞECEK
Arkas Turizm içerisinde on kişilik bir yazılım ekibi oluşturdukları bilgisini veren Sarıoğlu, "Kurumsal seyahat yönetimi alanında şirketlerin tüm ihtiyaçlarının tek bir platformdan karşılanabileceği bir yazılımın eksikliğini gidermek için milli yazılım geliştiriyoruz. Bu sistem, müşterinin ihtiyacına göre seyahat politikalarını tanımlayabileceği bir yazılım olacak. Sistemle şirketler bütçelerine uygun tercihler yapıp yapmadıklarını da raporlayabilecek. Bu yazılım en önemli odak noktalarımızdan bir tanesi" diye konuştu.

SEKTÖRDE FARKLILAŞACAĞIZ
Fatih Sarıoğlu, "Dünyadaki trend artık deneyim odaklı seyahat ve etkinliklere doğru giderken biz de Arkas Turizm olarak uzun yıllardır hizmet verdiğimiz turizm sektöründe yeni markamız Arkas Events ile sektördeki diğer oyunculardan farklılaşmayı hedefliyoruz. Wellness, incentive, kurumsal toplantı ve eğitim alanlarında hem etkinlik sahibine, hem de katılımcılara unutmayacakları deneyimler sunmayı amaçlıyoruz" dedi.

Bu haber toplam 16640 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.