• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 28 °C

Argos In Cappadocia’ya ödül

Argos In Cappadocia’ya ödül
Dünyanın en seçkin otellerinin belirlendiği ‘Conde Nast Johansens 2015 Mükemmellik Ödülleri’nde Argos in Cappadocia, ‘En İyi Kır Oteli’ ödülünü aldı.

LONDRA- ‘Conde Nast Johansens 2015 Mükemmellik Ödülleri’nde Argos in Cappadocia, ‘En İyi Kır Oteli’ ödülünü aldı. Otel, lüks konaklama alanında dünyanın en seçkin otellerinin belirlendiği ödüllerde ‘keşişlere özgü huzurlu atmosferi’ ve ‘nefes kesen manzarası’yla övüldü.

argos-cappadocia-1.jpg

NEFES KESEN ERCİYES DAĞI MANZARASI

33 yıldır lüks konaklama ve seyahat alanında en iyileri belirlemek için düzenlenen ‘Condé Nast Johansens Mükemmellik Ödülleri’, 2015’in en iyilerini açıkladı. Geçtiğimiz iki yıldır farklı kategorilerde Mükemmelik Ödülü’ne layık görülen argos in Cappadocia, Londra’da düzenlenen ödül töreninde bu kez Avrupa ve Akdeniz ülkelerindeki ‘En İyi Kır Oteli’ ödülüyle onurlandırıldı.
Ziyaretçilerin yorumları ve Conde Nast Johansens’in yerel seyahat uzmanlarının hazırladığı raporlara dayanarak belirlenen ödüller lüks otel, spa, kır oteli, etkinlik ve düğün oteli gibi çeşitli kategorilerde belirleniyor. Conde Nast Johansens seyahat uzmanları ödülleri açıklarken argos in Cappadocia’yı, ‘keşişlere özgü huzur atmosferi’ ve ‘nefes kesen Erciyes Dağı manzarası’ özelliklerinin altını çizerek tavsiye etti.

argos-cappadocia2.jpg

BİNLERCE YILLIK BİR MANASTIR YERLEŞKESİ

Mükemmellik Ödülleri, sıra dışı deneyimler sunan ayrıcalıklı mekânları dünya çapında daha görünür kılıyor. argos in Cappadocia, ‘Conde Nast Johansens 2012 Mükemmellik Ödülleri’nde ‘En Mükemmel Manzara’, 2013’te de ‘Sürdürülebilir Konukseverlik & Kurumsal Sosyal Sorumluluk’ ödülünün sahibi olmuştu.
Kapadokya'nın kalbindeki eski Uçhisar Köyü'nde; binlerce yıllık bir manastır yerleşkesi, buna bağlı mağaralar, yeraltı tünelleri ve tarihi evlerden oluşan kalıntıların titiz restorasyonuyla hayata geçirilen argos in Cappadocia, eşsiz bir konaklama deneyiminin yanı sıra konuklarına anlamlı bir bakış açısı sunuyor. Kapadokya'nın gerçekliğini kavrayabilmek için turistik klişelerin ötesine geçebilmek, farklı bir zaman ve mekân algısı geliştirmek anlayışıyla hizmet veren argos in Cappadocia'da misafirler şafağın, günbatımının, Erciyes'in, güvercinlerin, üzüm bağlarının, manastırların, mevsimlerin, renklerin dilinden konuşan bir yaşam alanını deneyimleme fırsatı buluyor.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.