ALANYA- Alanya Sanayi ve Ticaret Odası (ALTSO) Yönetim Kurulu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Turizm Kurulu Başkanı Kerim Aydoğan Alanya'nın turizm sorunlarını TOBB nezdinde, ulusal gündeme taşımak amacıyla turizmle ilgili sivil toplum örgütlerini ziyaret etmeye başladı.
Aydoğan"ın ilk durağı Alanya TURSAB BYK olurken Ziyarete ALTSO Turizm Kurulu üyeleri de katıldı. ALTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Turizm Kurulu Başkanı Kerim Aydoğan ve Kurul üyeleri, Alanya'nın turizm sektöründeki sorunlarını ulusal düzeyde, TOBB'da dile getirmek amacıyla turizmle ilgili sivil toplum örgütlerine ziyaretlere başladı.
Aydoğan ve beraberindekiler, dün Türkiye Seyehat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu'nu ziyaret etti.
Ziyarete ALTSO Turizm Kurulu Başkanı Levent Benal ve ALTSO Turizm Kurulu üyeleri Serhat Kayış, Kerim Balıktay ve Hayriye Sadullah Ergun da katıldı. Ziyaret sırasında gerçekleştirilen toplantıda, TÜRSAB Alanya BYK üyeleri ile ALTSO Turizm Kurulu üyeleri, karşılıklı olarak turizm sektöründeki sorunları dile getirdi.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yayınlayan Kerim Aydoğan, Alanya'nın sorunlarını ulusal düzeyde dile getirmek istediklerini bildirdi vr "ALTSO olarak bir takım projelerimizle ilgili olarak destek istedik. Aynı zamanda, yeni projelerimizle ilgili olarak bilgi verdik. TOBB'daki görevim nedeniyle Alanya'daki turizmle ilgili tüm sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edeceğiz ve görüşlerini alacağız. ALTSO olarak bizler, Gazipaşa Havalimanı, Akdağ Kayak Merkezi ve üniversite gibi sorunları not aldık bunları ulusal gündeme getireceğiz," dedi.
KAYA: ZİYARETTEN MEMNUNİYET DUYDUK
Ayhan Kaya ise konuşmasında "ALTSO ile daha iyi bir işbirliğiyle önümüzdeki günlerde daha iyi projelere imza atacağız. Alanya-Antalya ulaşım sorununu ilettik. Alanya ile Antalya arasında kurulacak olan raylı sistem ile çözüm olabilir. Gazipaşa Havalimanı ise turizm açısından olmazsa olmazlardan biri. Havaalanı, Alanya'da turizmi yüzde 30 oranında olumlu etkileyecektir. Sorunun bir an önce çözülmesini istiyoruz," ifadesine yer verdi.
Konuya ilişkin olarak konuşan ALTSO başkanı kerim Aydoğan, Alanya TÜRSAB BYK Üyelerinin ardından ilçedeki turizmle alakalı tüm kurum ve dernekleri ziyaret ederek görüş ve önerilerini alacaklarını ve elde edilecek fikirleri TOBB nezdinde dile getireceklerini söyledi.
ALTSO'dan sorun ziyaretleri

ALTSO yönetimi Gazipaşa Havalimanı, Akdağ Kayak Merkezi ve üniversite gibi sorunları ulusal gündeme taşımak için ziyaretlere başladı
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
- Yorumlar 0
- Facebook Yorumları
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




- 23:00 - Türkiye’nin rekortmen kadın genel müdürü, Ebru Alak
- 08:09 - Emek düşmanlığı: Turizm işçisine ‘pranga’
- 07:03 - Kehanet merkezi Apollon Tapınağı gece de gezilebilecek
- 06:45 - Uşak, yabancı turist rotalarına girecek
- 06:40 - Ayçiçeği tarlaları fotoğraf tutkunlarını ağırlıyor
- 23:59 - ABD Büyükelçisi: DG, YPG’dir, YPG, PKK’nın bir türevidir
- 10:12 - TAYK–AKPA 54. 14 Temmuz'da başlıyor
- 09:00 - Sivrihisar'da 6 farklı ülkeden görsel şölen
- 08:00 - Boğaz’daki kaçak yapıların yıkımına başlandı
- 07:22 - 75 ülkeye vizeleri kaldırdı, Türkiye kapıda kaldı
- 06:13 - Ünlü maden suları acilen marketlerden toplatılıyor
- 05:07 - İstanbul'dan kaçan oraya gidiyor: Yol 1.5 saat, denizi tertemiz!
- 04:55 - Termessos'ta saklı kalan sırlar için geri sayım başladı
- 23:56 - Turizm sektöründe bir şeyler oluyor!
- 23:45 - İşte Spotify’ da en çok kazanan 6 Türk sanatçı
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.