• BIST 14391.63
  • Altın 6785.24
  • Dolar 48.598
  • Euro 56.4359
  • İstanbul 27 °C
  • Ankara 25 °C
  • Antalya 30 °C

Altınkum Plajı İngilizlere kaldı

Altınkum Plajı İngilizlere kaldı
Didim’in en güzel sahillerinden biri olan ve yazın binlerce yerli ve yabancı turistin denize girip güneşin tadını çıkardığı Altınkum Sahili İngilizleri ağırlıyor

DEDİM-Didim"in en güzel sahillerinden biri olan ve yazın binlerce yerli ve yabancı turistin denize girip güneşin tadını çıkardığı Altınkum Sahili bugünlerde sadece İngilizleri ağırlıyor.
Yeni eğitim öğretim yılının başlayacak olması ve mübarek Ramazan ayının gelmesiyle birlikte yerli turistler bu yıl Alktınkum"u erken terk ederken, deniz suyu sıcaklığının 21 derece seviyelerinde seyrettiği Altınkum Sahili"nin tadını başta İngilizler olmak üzere yabancı turistler çıkarıyor.
Bu yıl deniz mevsiminin erken bitmesi özellikle Altınkum Sahili"ndeki işletmeciler zora soktu. İşletme sahipleri, tek umutlarının ilçede yaşayan İngilizlerle yabancı turistler olduğunu belirtti.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.