• BIST 8990.9
  • Altın 2299.643
  • Dolar 32.3233
  • Euro 35.0607
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 19 °C

Ali Koç, reklamda oynadı ortalık karıştı

Ali Koç, reklamda oynadı ortalık karıştı
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, rol aldığı Dış Ekonomik İlişkiler Kurulunun reklam filmini “siyasi amaç taşıyor” iddialarının artması nedeniyle yayından kaldırttı…

İSTANBUL - Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, rol aldığı Dış Ekonomik İlişkiler Kurulunun reklam filmini “siyasi amaç taşıyor” iddialarının artması nedeniyle yayından kaldırttı… İktidar propagandası olarak algılanan tanıtım filmi, Koç Holding Başkan Vekili Ali Koç’un talebi üzerine yayından kaldırıldı.

Dili ve kurgusu itibariyle AKP’nin seçim kampanyası kapsamında çekilmiş izlenimi yaratan filmde Ali Koç dahil Türkiye’nin önde gelen işinsanlarının ifadeleri yer alıyor. Finalde de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın fotoğraflarıyla bezeli masasında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci konuşuyor.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bir reklam ile ilgili hakkında yapılan sosyal medya tepkileri üzerine bir açıklama yayınladı.
Ali Koç, açıklamasında, “Bu gece televizyon kanallarında yayınlanması sonrasında sosyal medya üzerinden siyasi amaç taşıyormuş gibi yansıtılmasına son derece şaşırdım ve üzüldüm” dedi.
Ali Koç’un açıklamasında, “Nisan ayındaki Genel Kurulumuz kapsamında hazırlanmış olan tanıtım filmimizin farklı bir versiyonunun bu gece televizyon kanallarında yayınlanması” ifadelerini kullanması dikkat çekti.
Ali Koç’un kaldırttığı reklam filminin sonunda Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin konuşması tepki çekmişti. Zeybekci’nin konuşması sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının gözükmesi de seçim çalışması olarak değerlendirilmişti.
Ali Koç bunun üzerine geceyarısına doğru ‘Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı’ sıfatıyla yazılı bir açıklama yayınladı.
İşte o açıklama:
“Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Yönetim Kurulu Üyesi olarak, Nisan ayındaki Genel Kurulumuz kapsamında hazırlanmış olan tanıtım filmimizin farklı bir versiyonunun bu gece televizyon kanallarında yayınlanması sonrasında sosyal medya üzerinden siyasi amaç taşıyormuş gibi yansıtılmasına son derece şaşırdım ve üzüldüm.
Zamanlaması açısından farklı yerlere çekilebilen bu film talebim üzerine yayından kaldırılmış olup, ilgililere yaklaşım ve anlayışlarından dolayı teşekkür ederim. Bu vesileyle bir kez daha şahsım ve temsil ettiğim kurumların siyasetle uzaktan yakından ilgisi bulunmadığını kamuoyunun bilgilerine sunarım.
Saygılarımla.”

TARTIŞMALI VİDEO ŞÖYLE

Bu haber toplam 11331 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.