• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Ali Can Aksu: Hedef 1 milyon kişi

Ali Can Aksu: Hedef 1 milyon kişi
The Green Park Pendik Hotel & Convention Center Genel Müdürü Ali Can Aksu: 2015 yılı hedefimiz 3 bin toplantı 1 milyon kişiyi ağırlamaktır.

İSTANBUL- İstanbul’un Asya yakasının dev kongre oteli The Green Park Pendik Hotel & Convention Center  2014 yılında 2 bine yakın toplantıya ev sahipliği yaparak 687 bin kişi ağırlayarak rekor kırdı.  

green-park-pendik3.jpg

The Green Park Pendik Hotel & Convention Center  Genel Müdürü Ali Can Aksu 2015 yılı hedeflerinin 3 bin toplantı 1 milyon kişiyi ağırlamak olduğunu belirterek “Türkiye’nin yerli zincir oteli Green Park Hotels Taksim, Merter, Bostancı, Pendik, Kartepe, Diyarbakır dan sonra Önümüzdeki ay Ankara otelimizin açılışı gerçekleşecek olup,2015 yılında sırası ile Gaziantep, Eyüp Pierre  Loti, Maşukiye, İzmir Konak, Antalya Gazipaşa ve Silivri de İnşaatlarına başlanan otellerin gruba dahil edilmesiyle Türkiye’nin en büyük yerli sermayeli dev zinciri haline gelecektir” dedi.

green-park-pendik2.jpg

BİR GÜNDE 9 BİN KİŞİLİK ETKİNLİK

The Green Park Pendik Hotel & Convention Center  dev profesyonel  kadrosu ile 2015 yılına  hazırlanıyor. Kongre ve otelcilik alanında konseptinde rekorları kıran The Green Park Pendik Hotel & Convention Center  2014 yılını 687 bin kişilik kongre ve etkinliklere ev sahipliği yaptı.

ali-can-aksu.jpg

Giderek artan talep ve yükselen değerler karşısında 2015 yılı hedefini  1 milyon kişi olarak koyan Genel Müdür Ali Can Aksu şunları anlattı:  “The Green Park Pendik Hotel & Convention Center  540 oda 57 salon 1 oditorium ve lokasyonda  denize sıfır  tek konsept oteli olma niteliği taşıyor. Bir günde 9 bin kişilik etkinliğe imza atabilecek kapasiteye sahiptir. Her geçen gün kendini yenileyen, konaklama, servis, hizmet, teknik ve bilişim alt yapısı ve kalitesi ile The Green Park Pendik Hotel & Convention Center  2015 yılında misafirlerimize geleneksel Türk misafirperverliğini güncel hizmet anlayışı ile birleştiriyor. Yüzde yüz  yerli sermayeli  The Green Park Pendik Hotels Grubunun otel  yatırımları hızla devam ediyor. The Green Park Pendik Hotels  olarak vizyonumuzu oluşturan en temel yapıtaşı, kalitede süreklilik ve mutlak müşteri memnuniyetidir. Bu temel etrafında, çağımızın getirdiği yeniliklere süratle adapte olarak, sürekli yatırımlarla kendimizi yenilemek ve  değerli konuklarımızın tüm ihtiyaç ve beklentilerine üstün hizmeti uygun fiyat seçenekleriyle cevap vermektir. Tüm bunları gerçekleştirirken ana hedefimiz bulunduğumuz bölgelerde lider konaklama tesisi olmak ve bu birikimi kurumsal ve bireysel anlamda geliştirmek ve genişletmektir.”

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.