• BIST 11070.89
  • Altın 2501.684
  • Dolar 32.1908
  • Euro 35.0157
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • Antalya 31 °C

Akustik Tourism Center'da ses

Akustik Tourism Center'da ses
Sesi inceleyen bilim dalını kendilerine ad olarak seçen Akustik Akustik Tourism Center sahipleri Özlem Toprak ve Tolga Toprak farklı hizmet sunuyorlar.
ZAFER BAYKAL-TÜRKİYE TURİZM

BODRUM- Bodrum'da Akustik Tourism Center sahipleri Özlem Toprak ve Tolga Toprak farklı turizm anlayışı ile müşterilerine hizmet veriyorlar.
Sesi inceleyen bilim dalını kendilerine ad olarak seçen Akustik Akustik Tourism Center “İşte o akustik yapıdır konserleri, tiyatro eserlerini, ayinleri, unutulmaz ve tadına doyulmaz kılan...” diyerek bu anlayışı turizme taşıdılar.



MÜŞTERİYE ÖNEMLİ OLDUKLARINI HİSSETTİRDİK

Akustik Torism Center sahipleri Özlem Toprak ve Tolga Toprak “İstediğimiz insanlar en yüksek konforu ve güveni sunarak gezelirene unutulmaz kılmaktı” diyerek farkı şöyle anlatıyorlar.
”Tüm rahatsız edici ve yorucu etkenlerden uzak tutarak onlara, ne kadar önemli olduklarını hissettirmek istedik Gezilerini keyifli bir konser tadına dönüştürerek akustik yapımızı.göstermek istedik. Başarıyı yakalamanın yolunun iyi bir akustik yapı olması gerektiğini biliyorduk. Akustik yapı ne kadar iyi olursa olumsuz yankıları o kadar engelleyeceğimizi biliyorduk, Sesimizi bir çok insana ulaştırabilirdik.



AKUSTİK YAPIMIZ İSTEDİĞİMİZ ETKİYİ SAĞLADI
Bunun içindir ki, insanlar denize, eğlenceye, maceraya kültüre dolsun diye tüm gücümüzle çalıştık. Beklentilerini sonuna kadar yaşasınlar istedik.
Yıllar boyunca amacımız, hep adımıza yaraşmak, adımızın anlamını insanlara yaşatmak oldu. Kurduğumuz akustik yapı tam da istediğimiz etkiyi sağladı.
Huzurun, konforun, mutluluğun ve kalitenin tadını alanlar her yere sesimizi taşıdılar. Bize daha iyi olmanın yeni yollarını araştırmak ve hizmet ağımızı genişletmek kaldı.”



KİŞİYE ÖZEL HİZMET
Akustik Tourism Center, seyahat, rent a car, yatçılık ve MICE hizmetleri veriyor. Bodrum"a tatile gelenlere ve İzmir"e Antalya"ya gidenlere özel hizmetler sunuyor. Çok yönlü ve kaliteli hizmetleri ile önemli bir müşteri portföyüne sahip olan Özlem Toprak ve Tolga Toprak, Türkiye"nin gözde tur operatörlerinin paket programlarını satarak her yöne seyahat imkanı sunuyorlar. Bodrum"un özel seyahat acentelerinden Akustik Tourism Center, sesin uyumunu turizme taşıyarak önemli bir çalışma sergiliyorlar.



İLETİŞİM.
www.akustik.tc
Tolga Toprak
Neyzen Tevfik Caddesi no.146
BODRUM
Tel-0252 444 08 48
gsm-05324347285
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.