• BIST 12433.5
  • Altın 6495.18
  • Dolar 44.3489
  • Euro 51.3612
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 5 °C
  • Antalya 11 °C

Akay Grup, yatırımı artırıyor

Akay Grup, yatırımı artırıyor
Akay Grup, Ankara Yıldız’da açtığı Rescate Boutique Otel’den sonra sektörde daha çok yatırım gerçekleştirmeyi kararlaştırdı.

ANKARA- Akay Grup, Ankara Yıldız"da açtığı Rescate Boutique Otel"den sonra sektörde daha çok yatırım gerçekleştirmeyi kararlaştırdı. "Stajı tamamladık sıra yatırıma geldi," diyen Akay Grup Başkanı Kurtuluş Akay, tamamen kendi öz kaynakları ile Van"da beş yıldızlı otel inşaatına başladıklarını kaydetti.
Akay “Ankara"da açtığımız Rescate Boutique Otel bizim staj dönemimizdi. Burada edindiğimiz tecrübe ve kazanımlar bizi otelciliğe itti,” şeklinde konuştu.

Belgeli butik otel
Başkent"in tek belgeli butik oteli olan 26 odalı Rescate Boutique Otel'in yapımını 2007 yılında tamamlamayan Akay Grup, Van"ın kahvaltı kültürünü Ankara"da tanıttı ve rezervasyon ve doluluk oranında yüzde 80 seviyesini yakaladı.

110 yataklı
Rescate Boutique Oteli"nde elde ettiği tecrübeyi Van"da da sürdürmeyi hedefleyen Akay Grup, Van Rescate"yi 10 Ekim 2010"da hizmete açmayı hedefliyor.
Bölgenin en lüks oteli olacağı ifade edilen, proje değeri yaklaşık 5 milyon doları bulan Van Rescate"de 50"si standart, dördü connection suit, biri suit, biri de kral dairesi olmak üzere toplam 56 oda ve 110 yatak olacak.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.