• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 18 °C

Adonis, Muscat’ta tanıtım yaptı

Adonis, Muscat’ta tanıtım yaptı
Adonis Turizm, Körfez’de 10 günde 5 ülkede 6 şehirde 1000’e yakın seyahat acentesi ile buluşmayı Muscat’ta sürdürdü.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
MUSCAT / UMMAN
- Adonis Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Çiçek “Adonis Turizm kaliteli ve konforlu turizm sunmak için gücünü sürekli artırıyor. Adonis.com sisteminden sonra misafirlerine daha iyi hizmet için tatil ve sağlık turizmi paketlerini birlikte sunacak. Körfez'de iş yaptığımnız acentelere Türkiye'ye geldiklerinde kalacakları ve işbirliği yaptığımız İstanbul, Antalya ve Bodrum'daki marka değeri çok yüksek olan 5 yıldızlı otelleri tanıtıyoruz” dedi.

adonis-muscat-grup.jpg

Adonis Turizm’in Körfez ülkelerinde düzenlediği 10 günde 5 ülkede 6 şehirde 1000’e yakın seyahat acentesi ile buluşma programı Umman’ın başkenti Muscat’ta yapılan çalıştayla devam etti. Riyad ve Cidde’de yapılan çalışmadan sonra Muscat’a gelen Türk turizmciler İntercontinental Hotel’de 70’i aşkın Ummanlı seyahat acentesi ile buluştular.

adonis-muscat-61.jpg

adonis-muscat-4.jpg

Türk Ortadoğu Konseyi Başkanı ve Adonis Turizm Genel Müdürü Tamer Çiçek ile Dünya Sağlık Turizmi Konseyleri -GHTC ve Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi-THTDC Başkanı Emin Çakmak birer sunum yaptılar.
Acentelerle otellerin B2B şeklinde buluşmasında tesislerin tanıtımı yapıldı ve önemli işbirlikleri kuruldu. Hep birlikte yenilen yemekte ise dostluklar pekiştirildi.

adonis-muscat-emin12.jpg

adonis-muscat-62.jpg

adonis-muscat-1.jpg

MUSCAT TOPLANTISINA KATILANLAR

Adonis Turizm Genel Müdürü Tamer Çiçek, Adonis Turizm Operasyon Müdürü Süleyman Uyar, Dünya Sağlık Turizmi Konseyleri -GHTC ve Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi-THTDC Başkanı Emin Çakmak, turkiyeturizm.com’dan Özkan Altıntaş çalıştaylara katılıyor.
THY Muscat Ofisi Pazarlama Müdürü Mehmet Zingal’de çalışmaları izledi.

adonis-muscat-airarabia.jpg

Çalıştaylara destek veren Air Arabia’nın Umman Satış Koordinatörü Ranjan Joseph, Air Arabia Umman Satış Müdürü Roopesh Chengal’de çalışmalara katıldı.

TÜRKİYE'NİN ÖNEMLİ OTELLERİ
Türkiye’nin önemli otellerinin yöneticileri de çalıştaylara katılarak tesislerini tanıttılar. Katılımcı oteller ve yöneticileri şöyle:

adonis-muscat-savoy.jpg

Golden Savoy (Bodrum) BAE Satış Müdürü Onur Onuralp,

adonis-muscat-23.jpg

Regnum Carya Glof &Spa Resort (Antalya) Grup Satış ve İç Pazar Satış Müdürü Berkan Kepeci,

adonis-muscat-rix.jpg

Titanic İstanbul Hotels Şirketleri Satiş Şefi Zafer Kizilcay,

adonis-muscat-11.jpg

Retaj Royale İstanbul’dan Kurumsal Satış Temsilcisi Adem Pektaş,

adonis-muscat-ge.jpg

Gloria Hotels &Resorts Belek Satış Müdürü Özgür Aldemir,

adonis-muscat-63.jpg

Akra Barut Hotel Lara Satış ve Pazarlama Müdür Yardımcısı Hasan Çelik,
Rixos Pera İstanbul ve Rixos Taksim İstanbul Satış ve Pazarlama Müdürü Erol Danacı,

adonis-muscat-bilge.jpg

Crown Plaza Asia Satış Müdürü Bilge Kasırga,
IC Hotels Kundu Satış ve Pazarlama Sorumlusu Şevket Koşansu,
Susesi Belek Luxury Resort Hotel Satış Sorumlusu İsmet Yörükoğlu

adonis-muscat-87.jpg

Ramada Plaza İstanbul Tekstilkent Satış Müdürü Tamer Samet Şenol.

adonis-muscat-3k.jpg

3K Group Hotels Antalya ( Ramada Resort Lara, Ramada Plaza Antalya, Lara Family Club) e-commerce executive Kağan Korkman

adonis-muscat-2.jpg

TAMER ÇİÇEK: TATİL VE SAĞLIK VERECEĞİZ

Toplantıda Adonis Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Çiçek barkovizyon eşliğinde yaptıkları çalışmaları anlattı. Adonis.com adlı internet sitesiyle satış ve pazarlamanın kolaylığını belirten Tamer Çiçek” Adonis.com’u tıklayarak Türkiye’nin neresinde olursa olsun en iyi ve kaliteli tatile ulaşabilirsiniz. Artık adonis.com sizlere Türkiye’de hem kaliteli ve konforlu tatil sunarken sağlık hizmeti de verecek” dedi.

adonis-muscat-izle5.jpg

adonis-muscat-izle2.jpg

adonis-muscat-3.jpg

TAMER ÇİÇEK: GİDEREK BÜYÜDÜK

Tamer Çiçek, Adonis Turizm’in giderek büyüme trendini ise şöyle özetledi: “2004’te Adonis İstanbul ile incoming yaptık. 2006’da outgoing’e başladık. 2008’de yurtiçine charter uçuşları gerçekleştirdik. 2010’de Mersin’de 200 odalı 4 yıldızlı Green Tower Oteli’ni işletmeye aldık. 2011’de Air Arabia’nın GSA’sı olduk. 2012’de adonis.com sistemini kurduk. 2013’te Ankara ve Morocco ofislerini açtık. 2014’te ise Dubai ofisini açıyoruz.”

adonis-muscat-emin3.jpg

EMİN ÇAKMAK: SAĞLIĞA 30 MİLYON DOLAR YATIRIM YAPILDI

Dünya Sağlık Turizmi Konseyleri -GHTC ve Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi-THTDC Başkanı Emin Çakmak Türkiye’nin sağlık turizminde büyük gelişmeler yaşadığını belirterek “Türkiye’nin son 90 yılda insan kaynaklarına yaptığı yatırımın sonucunu sağlık turizminde alıyor. Türkiye’nin yetiştirdiği doktorlar dünya çapında başarılara imza atıyorlar. Devlet ve özel sektör son 10 yılda sağlık sektörüne 30 milyon dolar yatırım yaptı. Bütün bu çalışmalar sonucu Türkiye dünyaya sağlık satar oldu. Sağlık turizmindeki gelişmeler Türkiye’nin dünyada önemini giderek artırdı” dedi.

adonis-muscat-izle1.jpg

adonis-muscat-emin1.jpg

EMİN ÇAKMAK: 300 KURULUŞLA HİZMETİNİZDEYİZ

Emin Çakmak, Körfez ülkelerinden Türkiye’ye tedavi için gelenlerin sayısının her geçen gün arttığını belirterek şöyle devam etti: Aynı kültürden gelen bir toplumuz. Türkiye’nin bu ülkelere yakınlığı, yediğimizin içtiğimizin aynı oluşu, doğal ve tarihi yapı cazibeyi artırıyor. THTDC olarak 300’ü aşkın sağlık kuruluşuyla Umman’ın hizmetindeyiz. Sağlık için uzun mesafeler tehlikelidir. Türkiye’nin Körfez ülkelerine yakın oluşu ve sağlık sisteminin güçlü olması büyük avantajdır. Türkiye’nin sağlık turizmindeki gücünden tüm ülkelerin yararlanmasını istiyoruz.”

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.