• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 28 °C

Adonis: 2015’te ikiye katlayacağız

Adonis: 2015’te ikiye katlayacağız
Adonis Turizm’in Dubai Bölge Müdürü Salih Gözcü “Azerbaycan Gürcistan ve Kazakistan’da ciddi potansiyelimiz var ve oteller bizi destekliyor.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
CEZAYIR-
Adonis Turizm’in Dubai Bölge Müdürü Salih Gözcü, “Ortadoğu turizminde büyümenin sırrı agresif pazarlamadır. Dubai merkezli olarak 7 emirlikte tüm otellerle çalışıyoruz. Bu avantaj getiriyor. Rusya operasyonundan geldiğim için onlar gibi çalışıyoruz”dedi.

salih-gozcu1b.jpg

ÜÇ GECELİK PAKETLE TÜRK PAZARINI BÜYÜTTÜK

Salih Gözcü, Türkiye’ye günde 10 uçak gittiğini belirterek tur açmada sınırlama yapmadıklarını belirtti. 2014’te 15 bin kişiye hizmet verdiklerini, 2015 yılında bu rakamı ikiye katlamayı planladıklarını belirten Salih Gözcü “Azerbaycan Gürcistan ve Kazakistan’da ciddi potansiyelimiz olduğu için oteller bizi destekliyor. Bu nedenle sezona göre değişken turlar yapıyoruz. Eskiden Dubai turları 499 eurodan aşağı satılmazdı. Daha önce çalıştığım şirketteki arkadaşım Cihan Saray’la birlikte 299 eoroya üç gecelik paket çıktık ve Türk pazarında potansiyel arttı. Herkesin Dubai’ye gelmesini sağladık. 2015’te buna benzer yeni projeler planlıyoruz” şeklinde konuştu.

salih-gozcu5.jpg

GRUP SATıŞLARıNDA ARTıŞ YAŞADıK

Adonis Turizm’in turizmin Ortadoğu’ya açılan kapısı olan Dubai ofisini güçlendirmenide büyük payı bulunan Salih Gözcü, Türkiye’nin büyük tur operatörlerinin Adonis ile çalışmaya başladıklarını söyledi. 2014 yılında hedef büyüttüklerini, MİCE, leisure ve grup satışlarında Türkiye’den beklenmedik oranda artış yaşadıklarını belirten Salih Gözcü şunları anlattı:

salih-gozcu2.jpg

“Bunun en büyük sebebi iyi fiyatlarla pazara agresif girmemiz oldu. Bizim çalıştığımız oteller inşaat halinde bile olsa bekliyor ve işbirliğini sürdürüyoruz.
Tur operatörlerine gelince paketleri haftada bir açanlara karşılık biz hergün paket açarak, her an hareketli turlar yapıyoruz. Sabit fiyatlarımız bulunuyor.Air Arabia’nın temsilcisi olduğumuz için bu havayolunun desteğiyle her gün tur açabiliyoruz. Bir müşteriye oe 100 müşteriye de aynı hizmeti vermeye özen gösteriyoruz.” 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.