• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 19 °C

Accor, Paris Saint-Germain kulübünün forma sponsoru

Accor, Paris Saint-Germain kulübünün forma sponsoru
ALL, Accor'un yeni yaşam tarzı sadakat programı, Paris Saint-Germain Futbol Kulübünün Ana Partneri ve forma sponsoru oldu.

PARIS, 2019 - Accor ve Paris Saint-Germain, bugün küresel çapta geçerli çok yıllı ortaklık sözleşmesini imzaladıklarını ilan eder. ALL (Accor Live Limitless), Accor'un yeni yaşam tarzı sadakat platformu, 2019/2020 sezonundan itibaren kulübün Ana Partneri ve resmi forma sponsoru olacaktır. Ortaklık, dünyanın en hızlı büyüyen futbol kulübü ile otelcilik sektörünün küresel, öncü liderini bir araya getirecek ve Accor'un 265 milyon misafiri, sosyal medyada kulübü ve oyuncuları takip eden 395 milyon taraftara katılacaktır.

accor-ve-paris-saint-germain.jpg

Bu ortaklık sayesinde her iki marka tüm dünya çapında katılımı arttıracak yenilikçi girişimleri sporseverlere sunacaktır. Paris Saint Germain'in hızla artan popülerliği, benzersiz yaşam tarzı yaklaşımı ve hem destekçileri hem de partnerlerine ilham veren tüm dünyada takdir edilen know-how'u, hem mevcut hem de gelecekteki üyelerine "hayatta bir kez" deneyimleri sunmayı amaçlayan Accor'un yeni sadakat programı ALL ile mükemmel bir bütünlük göstermektedir.

dünya çapında 4,800 otel ve Raffles, Fairmont, Sofitel, Pullman, Novotel, Mercure ve Ibis gibi olağanüstü bir küresel marka portföyüne sahip Accor'un tüm ekosisteminde ödüller, hizmetler ve deneyimleri entegre eden bir sadakat deneyimi sunacaktır.

Ortaklığa ilişkin detaylar, 22 Şubat 2019 tarihinde saat 18:00'de Paris Prensler Parkı stadyumunda Paris Saint Germain YK Başkanı ve CEO Nasser Al-Khelaifi, ve Accor Grubu YK Başkanı ve CEO Sébastien Bazin tarafından açıklanacaktır.

accor-ve-paris-saint-germain-001.jpgACCOR HAKKINDA

Accor, 100 ülkede 4,800 otel, resort ve konutta benzersiz ve anlamlı deneyimler sunan dünya lideri bir arttırılmış otelcilik grubudur. Lüksten ekonomiye kadar rakipsiz bir marka portföyüne sahip Accor 50 yılı aşkın bir süredir otelcilik alanında hünerlerini sergilemektedir.

Salt bir konaklamanın ötesinde, Accor Yiyecek&İçecek, gece yaşamı, sağlık ve ortak markalarıyla yeni yaşam, çalışma ve oyun oynama yolları sunmaktadır. İş performansını arttırmayı amaçlayan Accor'un iş hızlandırıcı programlar portföyü, otelcilik dağıtım, operasyonlar ve deneyimleri güçlendirmektedir. Misafirler, dünyanın en çekici otel sadakat programlarından birine ulaşabilmektedir.

Accor, sürdürülebilir değer yaratımına derinden bağlı olup gezegene ve topluma geri vermede aktif bir rol oynamaktadır. Planet 21 - Acting Here, "pozitif otelcilik" adına hareket etmeye çaba gösterirken, bağış fonu Accor Solidarity, mesleki eğitim ve istihdama erişim ile imkanlardan yoksun insanlara imkanlar sunmaktadır.

Accor SA hisseleri, Euronext Paris Borsasında (ISIN kodu: FR0000120404) ve ABD'de OTC Piyasasında (Kodu: ACRFY) kotedir. Daha fazla bilgi için accor.com sitesini ziyaret ediniz. Veya Twitter ve Facebook'ta bize katılın ve bizi takip edin.

PARİS SAINT-GERMAIN HAKKINDA

Paris Saint-Germain futbol kulübü 1970 yılında kuruldu. Kulübün QSI tarafından satın alındığı 2011 yılından bugüne, Paris Saint-Germain, dünyanın en iyi futbol kulüplerinden ve küresel spor markalarından birisi olmak için kendisini dönüştürmektedir. Kulüp, organizasyonun tam merkezinde yatan Paris şehriyle benzersiz bir şehir, benzersiz bir kulüp felsefesiyle yeniden bütünleşmiştir.

Kulüp, yedi yıl gibi kısa bir süre içinde 20 kupa (tüm tarihinde 38) kazanmış olup Fransa'nın en başarılı futbol kulübü haline gelmiştir.

Paris Saint-Germain, Ronaldinho, Beckham, İbrahimovic yanı sıra bugün Neymar, Mbappé, Cavani, Thiago Silva gibi çok sayıda büyük futbolcuya ev sahipliği yapmıştır.

Kulübün uluslararası arenada popülerliği hız kesmeden artmaktadır. Bugün dünyanın en çok takip edilen kulüplerinden birisi haline gelmiş olup yedi yıl gibi kısa bir süre içinde sıfırdan 65 milyondan fazla sosyal medya takipçisine ulaşmıştır. Bu sezon, Doha, New York ve Singapur'da uluslararası ofisler açmıştır.

Bugün erkek futbol, kadın futbol, hentbol ve judo'dan oluşan öncü spor kulübü 2016 yılında e-sporu bünyesine dahil etmiştir.

Topluma geri vermeyi temel bir değer olarak kabul eden Kulüp, büyük ve etkili programlar geliştirmek için Vakfının kapasitesini büyük ölçüde arttırmıştır. Sayısız projelerinden birisi olan Red & Blue School projesi kulübün imkanlardan yoksun gençlere imkanlar sunmasını sağlamaktadır.

Bu haber toplam 7963 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.