• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

5 yıldızlı otellerde yılbaşı

5 yıldızlı otellerde yılbaşı
İstanbul'da beş yıldızlı otellerin yılbaşı programlarında odaya şampanya ve masaj dahil, kral dairesinde iki kişinin konaklama fiyatı KDV hariç 2 bin euroyu aşıyor.

İSTANBUL-İstanbul'da beş yıldızlı otellerin yılbaşı programlarına göre odaya şampanya ve masaj gibi lüks hizmetler dahil, kral dairesinde iki kişinin konaklama fiyatı KDV hariç 2 bin euroyu aşıyor.

 

İstanbul'daki beş yıldızlı otellerin müşterilerine unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşatmak için farklı alternatifler sunduğu programlarda, kral dairesinde iki kişi tek gece konaklamayı da kapsayan kutlamanın bedeli KDV hariç 2008 euroya (yaklaşık 3 400 YTL.) kadar çıkıyor.

 

CEYLAN INTERCONTINENTAL: Balo salonunda, canlı müzik eşliğinde set menü ve limitsiz yerli içkinin dahil olduğu bir program sunuluyor.

Bir gece standart odada iki kişi konaklama, yeni yılın ilk günü brunch veya açık büfe kahvaltıdan oluşan yılbaşı özel paketinin fiyatı KDV dahil 410 euro.

Geceyi otelde geçirmeyecekler için ise fatura KDV dahil kişi başı 222 YTL.

City Lights Bar'da, canlı müzik eşliğinde limitsiz yerli içkinin dahil olduğu beş ayrı set menünün fiyatı kişi başı KDV dahil 333 YTL.

 

CONRAD: Conrad Otel'de 6 Ocak 2008 tarihine kadar iki kişilik odada KDV hariç 139 eurodan başlayan fiyatlarla iki gece konaklayan misafirlere bir gece hediye ediliyor.

Prego Restoran'da şef Piatti'nin 31 Aralık gecesi sunacağı yılbaşı özel menüsünün fiyatı yerli içecekler ve KDV dahil kişi başı 275 YTL.

Summit Bar'da da misafirler otel konukları hariç giriş ve bir kokteyl, kişi başı KDV dahil 90 YTL'den ağırlanacak.

Monet Restoran'da ise menünün fiyatı sınırsız yerli içecek ve KDV dahil kişi başı 185 YTL.

 

SWISSOTEL: Chalet Restoran'da özel menünün fiyatı kişi başı KDV dahil 275 YTL.  Cafe Swiss'te müşterileri, boğaz manzarası ve canlı müzik eşliğinde yılbaşı için hazırlanan ve kişi başı KDV dahil 395 YTL'ye sunulan açık büfe bekliyor.

Yılbaşına özel eğlence, menü ve havai fişek gösterilerinin sunulacağı Gaja Restoran'da kişi başı fiyat KDV dahil 575 YTL.

 

ODAYA ŞAMPANYA

 

HYATT REGENCY: Canlı müzik ve sürpriz çekilişlerin yapılacağı Spazio'da İtalyan mutfağının beş örneğinden oluşan set menünün fiyatı limitsiz yerli içki ve KDV dahil kişi başı 330 YTL.

Agora Cafe Restoran'da Türk tatlarının yer aldığı açık büfe, canlı fasıl müziği ve dans gösterilerinin eşliğinde limitsiz yerli içki ve KDV dahil kişi başı 260 YTL.

Konaklayacak müşteriler içinse kral dairesinde odaya şampanya eşliğinde iki kişilik bir yılbaşı yemeği ve açık bar ile kahvaltı ve özel bakım sunulacak.

Çift kişilik konaklama KDV hariç 2008 euro.

 

HILTON: Hilton Otel'deki yılbaşı programı, canlı müzik ve Thomas Rappl'ın hazırlayacağı özel lezzetlerden oluşan menü ile ödüllü The Roof Restoran'daki gala yemeğinden oluşuyor.

Yemeğin fiyatı hoşgeldiniz kokteyli, şarap, yerli içecekler ve KDV dahil kişi başı 350 YTL.

Hilton Otel'in yılbaşı akşamı için konuklarına sunduğu diğer bir seçenek ise Bosphorus Terrace'da, canlı müzik eşliğinde zengin açık büfe seçeneği.

Hoşgeldiniz kokteylinin ve yerli içeceklerin dahil olduğu yılbaşı partisinin kişi başı fiyatı Boğaz manzarası eşliğinde KDV dahil 250 YTL.

 

4 GÜNLÜK PROGRAMLAR VAR

 

THE MARMARA: Boğaz manzaralı odada konaklama, hoşgeldiniz içeceği, Panorama Restoran'da akşam yemeği, yarım saat ücretsiz İsveç masajı, yılbaşı ertesi brunch, sauna ve Türk hamamı ücretsiz kullanımının dahil olduğu bir yılbaşı programı sunuyor.

İki kişilik odada gecelik konaklama kişi başı KDV dahil 317 euro, tek kişilik odada ise 399 Euro.

28 Aralık - 1 Ocak tarihini otelde geçirmek isteyenlerin iki kişilik oda için kişi başı 477 euro, tek kişilik oda içinse 699 euro ödemesi gerekiyor.

 

POLAT RENAISSANCE: Daphne Restaurant&Grill'de programın fiyatı kişi başı KDV dahil 250 YTL.

Marmara Balık'ta Grup Roxane'in Ege melodileri ve nostaljik şarkılarının eşliğinde servis edilecek yılbaşı menüsünün fiyatı ise kişi başı KDV dahil 225 YTL.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.