• BIST 12433.5
  • Altın 7075.79
  • Dolar 43.4828
  • Euro 51.4312
  • İstanbul 2 °C
  • Ankara -2 °C
  • Antalya 9 °C

5 tarihi otelin markası satılıyor

5 tarihi otelin markası satılıyor
Emek İnşaat'a ait Hotel Çelik Palas, Grand Hotel Tarabya, Grand Hotel Efes, Grand Hotel Ankara ve Hotel Maçka markalarının ihalesi 31 Mart'a ertelendi.

ANKARA- Emekli Sandığı ile Kızılay'ın büyük ortak olduğu Emek İnşaat'a ait Hotel Çelik Palas, Grand Hotel Tarabya, Grand Hotel Efes, Grand Hotel Ankara ve Hotel Maçka markalarının 12 Mart'ta yapılması gereken ihalesi 31 Mart'a ertelendi.
Emek İnşaat Ticaret Müdürü Sinan Turgut, çok değerli olan markaların ihalesini daha fazla katılım sağlanması amacıyla 31 Mart'a ertelediklerini söyledi. Turgut, ihalenin Emek İnşaat'ın Ankara'da bulunan merkez binasında saat 15:00'te gerçekleşeceğini bildirdi.
İhalede arazileri ve yapıları bir süre önce özelleştirilen Cumhuriyet tarihinin gözde otel markaları Hotel Çelik Palas, Grand Hotel Tarabya, Grand Hotel Efes, Grand Hotel Ankara ve Hotel Maçka satılacak.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.