• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 24 °C

President Hotel'in teras partisi

President Hotel'in teras partisi
BW Plus The President Hotel muhteşem terasında düzenlediği davette turizmin önemli temsilcileri ile birlikte "Yaza Merhaba" dedi.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
İstanbul’un tarih ve kültür merkezi Beyazıt’ta bulunan BW Plus The President Hotel dekorasyonu yenilenen muhteşem Marmara manzaralı terasında düzenlediği davette turizm sektörünün önemli temsilcileri ile birlikte “Yaza Merhaba” dedi.

president-14-yaz-2.jpg
BW Plus The President Hotel Genel Koordinatörü Recep Arifoğlu, Genel Müdürü Gülseren Vatansever, Satış Müdürü Fercan Başkan ve satış ekibi konukları kapıda karşıladı

Yağmur başlayınca ise turizm sektörünün önemli temsilcilerini buluşturan eğlence partisi kapalı salonda yapılan ikramlar ve müzik eşliğinde kesintisiz sürdü. Yağmura rağmen manzaranın güzelliğine doyamayanlar yağmura rağmen terası terk etmeyince eğlence salonda ve terasta geç saatlere kadar devam etti.

president-14-yaz-18.jpg
turkiyeturizm.com'dan Özkan Altıntaş ve BW Plus President Oteli Satış Müdürü Fercan Başkan yağmur yağarken şemsiye altında yeni sezonun şerefine kadeh kaldırdı

president-14-yaz-131.jpg

YAĞMUR GÜZELLLİĞİ ÖRTEMEDİ

Son anda bastıran yağmura rağmen “Teras Partisi’nde son yılların en kalabalık davetini gerçekleştiren BW Plus The President Hotel Genel Koordinatörü Recep Arifoğlu, Genel Müdürü Gülseren Vatansever, Satış Müdürü Fercan Başkan ve satış ekibi konukları kapıda karşıladı. Konuklara yapılan ikramda sınır tanımayan otelin harika terası ise beyaz masalardan oluşan dekorasyonu ve tasarımı ile konuklara rüya gibi bir manzara sundu.

president-14-yaz-17.jpg

BAŞARILI BİR SEZON DİLİYORUZ

BW Plus The President Hotel Genel Müdürü Gülseren Vatansever hoş geldiniz konuşmasında “Hep birlikte yeni bir sezona giriyoruz. İşbirlikleri ile çok daha başarılı bir sezon olmasını temenni ediyoruz” dedi.

president-14-yaz-3.jpg

president-14-yaz-4.jpg

Konuklara Yiyecek İçecek Müdürü Aytekin Güç ve ekibinin hazırladığı birbirinden seçkin lezzetler sunuldu. Ziyafet Müdürü Merve Yılmaz, Mutfak Şefleri Davut Kılıç ile Arif Deveci ekibiyle en güzel tatları sergilediler.

president-14-yaz-144.jpg

English Pub’ta Barın Kaptanı Mehmet Çiçek’te ziyaret eden misafirlere ekibiyle ikramda kusur etmeyerek iyi bir ev sahipliği gösterdi.

president-14-yaz-132.jpg

YAĞMURUN AZIZLİĞİ

Orkestra sahne aldığı sırada ise yağmur azizliği yaptı ve önce birkaç damla attıktan sonra bastırıverdi. Orkestra ve konukların bir bölümü aşağı kattaki kapalı salona alınırken, bir bölüm ise terasın yarı kapalı bölümünde kalmayı tercih etti. Hatta yağmura rağmen masayı terk etmeyerek şemsiye açıp yağmur altında muhteşem manzarayı seyrederek keyif yapanlar oldu.

president-14-yaz-14.jpg
İskender Çayla, Ercüment Ronay, Seda Baydar, Erhan Çakay, Recep Arifoğlu, Özkan Altıntaş, Burçak Atak, Ayşe Demir, Halil Tuncer

Karnak Turizm Genel Müdürü Erhan Çakay, Karnak Turizm Genel Müdür Yardımcısı Ayşe Demir, Burçak Atak, Delicias Tours’u sahibi İskender Çayla, Globalist DMC sahibi Süleyman Gök, Kanon Turizm'den Güven Engin ve Tunç Altıntaş, Euro Marmara'dan Mois Gabay, Anadolu Turizm'den Patrice Lepkovski, Avotur'un Satış Müdürü Ercüment Ronay, Designious Tasarım Ajansı sahibi Seda Baydar, turkiyeturizm.com’dan Özkan Altıntaş, turizm fotoğrafçısı Halil Tuncer terası tercih edenler arasında yer aldı

president-14-yaz-7.jpg

president-14-yaz-11.jpg

BEST WESTERN PLUS THE PRESIDENT HOTEL
İstanbul merkez bölgesinde bulunan Best Western Plus The President Hotel, aile dostu otel ile Gedikpaşa Hamamı, Türk Hat Sanatları Müzesi ve Çorlulu Ali Paşa Medresesi arasında yürüme mesafesi vardır. Ayrıca yakında Kapalı Çarşı ve Kumkapı Balık Pazarı yer alır. 
Best Western Plus The President Hotel'in çatı terasından panoramik Marmara Denizi manzaralarını seyredebilirsiniz. İstanbul'un tam kalbinde bulunan otel, Kapalıçarşı'ya sadece 100 metre uzaklıktadır.

bw-plus-president-hotel.jpg

Best Western Plus The President Hotel'in tüm odalarında ücretsiz Wi-Fi ve uydu TV mevcuttur. Ses yalıtımlı modern odalar, çağdaş bir dekora ve tarihi kent merkezi manzarasına sahiptir ayrıca tam donanımlı bir business center bölümü ve 160 kişi kapasiteli bir toplantı bölümü yer almaktadır.

presiden-ballroom.jpg

Osmanlı tarzı Ocakbaşı Restaurant, canlı müzik eşliğinde geleneksel Türk yemekleriyle hizmetinizdedir. Terrace Restaurant'ta dünya mutfaklarından yemekler servis edilmektedir.

president-english-pub.jpg

Otelde ayrıca taze pişmiş hamur işleriyle hizmet veren bir kafe ve bir İngiliz pub'ı vardır.
Kapalı yüzme havuzu alanı, zeminden tavana pencerelerle çevrilidir.
Best Western Plus The President Hotel'in konukları, son teknoloji ekipmanlarla donatılmış spor salonundan ücretsiz olarak yararlanabilirler. Ayrıca sağlıklı yaşam merkezinde sauna ve jakuzi bulunmaktadır. Masaj uygulamaları yaptırmak mümkündür
Best Western Plus The President Hotel, Atatürk Havaalanı'na ve CNR Expo fuar merkezine arabayla 15 dakika mesafededir. Otel bünyesinde ücretsiz otopark vardır.

presiden-hotel11.jpg

president-meetingroom.jpg

OTEL ÖZELLİKLERİ: 

Best Western Plus The President Hotel misafirlere kapalı havuz, sağlık kulübü ve spa küveti gibi özellikler ve imkânlar sunar. Genel alanlarda kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Otelde iş seyahatindeki misafirler için ofis ve küçük toplantı odaları mevcuttur. Bu aile dostu otelde restoran, kahve dükkânı/kafe ve havuz kenarı barı vardır. Misafirlere ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır. Otel personeli size danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sağlayabilir. Ek olanaklar arasında çocuk havuzu, gece kulübü ve çatı katında teras vardır. Misafirler (24 saat mevcut) gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi için ek ücret ödemek durumundadır. Otelde misafirlere ücretsiz vale park hizmeti sunulmaktadır. 

president-oda.jpg

ODA BİLGİLERİ: 

Best Western Plus The President Hotel misafirlere klimalı 201 odada dizüstü bilgisayar saklamaya uygun kasa ve çamaşır makineleri/kurutucular ayrıcalığı sunuyor. Ücretsiz kablosuz ve kablolu yüksek hızlı İnternet erişimi sağlanmaktadır. 23-inç LCD televizyon, birinci sınıf kablolu TV kanalları sunulmaktadır. Tüm konaklama birimlerinde masa, ücretsiz gazete servisi ve direkt hatlı telefon vardır; ücretsiz şehir içi arama imkânı olanağı sunulur (kısıtlamalar geçerli olabilir). Banyolarda misafirlerimiz için küvet ve saç kurutma makinesi mevcuttur. Tüm odalarda minibar, kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe suyu bulunur. Ek olanaklar arasında ütü/ütü masası ve güneşlik/perde vardır. Ayrıca, her gece turndown servisi sunulmaktadır ve istek üzerine sağlanan hizmetler arasında hipoalerjenik yatak takımı vardır.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.