• BIST 8718.11
  • Altın 2245.763
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.1462
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C
  • Antalya 13 °C

Karadenizli hanımlar Suada Otel’de kahvaltıda buluştu

Karadenizli hanımlar Suada Otel’de kahvaltıda buluştu
İstanbul’dan gelen Karadenizli hanımlar Özak Turizm’den Gülden Değer’in organizasyonu ve Suada Otel’in Genel Müdürü Bülent Hasanreisoğlu’nun ev sahipliğinde kahvaltıda buluştu

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
RİZE
- İstanbul’da yaşayan Karadenizli hanımların memleket hasreti Rize merkezli Özak Turizm’den Gülden Değer’in organizasyonu ve Suada Otel’in Genel Müdürü Bülent Hasanreisoğlu’nun ev sahipliğinde tamamlandı. İstanbul’un Bakırköy bölgesinden gelen hanımlar Gülden Değer’in rehberliğinde şehir ve yayla turlarını tamamladıktan sonra Suada Hotel’in sabah kahvaltısında buluştular.

bulent-suada-otel.JPGMUHLAMALI KARADENİZ KAHVALTISI
Karadeniz’in uzayan kolot peyniri ve tereyağı işliğinde yapılan muhlama ile başlayan kahvaltıda, yaylaların toprağı ve suyu ile beslenen gezen tavuk yumurtalarından yapılan menemen eşliğinde lezzete doydular. Bölgenin özel zeytini, peyniri, balı, reçeli yanında Karadeniz’in ekmeği de sofranın tadını tamamladı.

bulent-hasanreisoglu,-murat-cakmak.jpgSuada Otel'in Genel Müdürü Bülent Hasanreisoğlu ve yardımcısı Murat Çakmak misafirlerine özenle ev sahipliği yapıyorlar

suada--001.jpg

AİLEMİZİN SEYAHAT ACENTESİ: GÜLDEN DEĞER

Geziye katılan İstanbul’un Karadenizli hanımları “Gülden Değer artık ailemizin seyahat acentesi oldu. Bize yıllık gezi planları sunuyor ve nereye istersek götürüyor. Bu yıl çocuklarımız üniversite sınavlarına giriyor. İnşallah onlar başarılı olursa biz özgürlüğümüze kavuşacağız ve daha çok gezeceğiz” dediler.

bulent-suada-otel-001.JPGKARADENİZ’İ TANITIYORUM
Özak Turizm’den Gülden Değer, 12 yıllık acenteci olarak sosyal medyayı ve online kanalları iyi kullandığını belirterek “İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin her tarafından grup misafirlerim var. Özellikle hanımlar benimle Karadeniz’i gezmek ve tanımayı çok seviyorlar. Türkiye’nin her tarafından Karadeniz’e misafir getiriyorum. Onlara doğayı, kültürü ve mutfağın lezzetlerini tattırıyorum., bir gelin bir daha geliyor” dedi.

bulent-suada-otel-002.JPGsuada-.jpgHEYBELİADA DENEYİMİNİ RİZE’YE TAŞIYAN BÜLENT HASANREİSOĞLU
Rize Suada Otel’in Genel Müdürü Bülent Hasanreisoğlu ise memleketi olan Fındıklı’ya yakın olan otelde olmanın ve bölgeyi iyi tanımanın avantajlarını kullanıyor. Karadeniz insanını iyi tanıyor ve Karadeniz mutfağının özelliklerini biliyor. Yıllarca İstanbul Heybeliada’nın tarihi Halki Palas Oteli Genel Müdürlüğü zamanında misafirleri sunduğu Karadeniz lezzetleri ile adaya çeken Resioğlu, şimdi ise mutfağın merkezinde Karadeniz’e gelenleri ağırlıyor. Bülent Hasanreisoğlu “Suada Oteli, Ayder Yaylası’na çıkan yol üzerinde ve her köşesinden Karadeniz’i gören yeşillikler içinde bir otel. Çevrenin güzelliği ile uyumlu olarak geleneksel karadeniz yapısıyla iyi hizmet sunarak misafirleri memnun ediyoruz. Suada Otel bölgenin en güzel yerinde ve tercih edilen bir otel olarak giderek daha çok tanınıyor. Heybeliada’da ki deneyimimi Rize’ye taşıdım. Orası bir ada olarak su manzaralıydı, burası ise Karadeniz’in kıyısında suyun yanında bir otel” dedi.

suada--002.jpg
suada--003.jpg

Bu haber toplam 31095 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.