• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 19 °C

Yüzde yüz online, ilk ve tek tekne kiralama platformu

Yüzde yüz online, ilk ve tek tekne kiralama platformu
Türkiye İş Bankası Yüz Yüze Bankacılık müşterileri Viravira rezervasyonlarında yüzde 15 indirimden faydalanıyor.

İSTANBUL - Türkiye’nin online tekne kiralama platformu Viravira, Türkiye İş Bankası ile önemli bir iş birliğine imza attı. Hayata geçirilen iş birliği kapsamında Türkiye İş Bankası Yüz Yüze Bankacılık müşterileri Viravira rezervasyonlarında yüzde 15 indirimden faydalanıyor.

Türkiye’nin yüzde yüz online, ilk ve tek tekne kiralama platformu Viravira, ile Türkiye İş Bankası arasında gerçekleştirilen iş birliği kapsamında Türkiye İş Bankası Yüz Yüze Bankacılık müşterileri 31 Ekim 2019 tarihine kadar Viravira sistemi üzerinden gerçekleştirdikleri rezervasyonlarında yüzde 15 indirim fırsatı elde ediyor.

tekne-kiralama-platformu.jpgViravira CEO’su Emre Küçüközkan, “Viravira olarak iş birliklerini oldukça önemsiyoruz. Türkiye İş Bankası ile hayata geçirdiğimiz iş birliği kapsamında sunduğumuz indirim fırsatıyla çok daha fazla kullanıcıya ulaşıp, tekne tatilini deneyimlemeyi amaçlıyoruz” dedi.

tekne-kiralama-platformu-001.jpg1500 TL’den başlayan fiyatlarla tekne kiralamak mümkün

Küçüközkan, “Tekne kiralama fiyatları kişi sayısı, lokasyon, tekne tipi ve tatil tarihine göre değişkenlik gösterse de, kişi başı haftalık bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla tekne kiralamak mümkün. Kullanıcılar, erken rezervasyon fırsatları ile tekne tatillerini daha da ekonomik hale getirebilir. Tatillerini önceden planlayanlar yüzde 60’a varan erken rezervasyon indirimlerinden faydalanabiliyor” şeklinde konuştu.

tekne-kiralama-platformu-002.jpgKampanyaya katılım koşulları

Yüz Yüze Bankacılık müşterilerine özel yüzde 15 indirim kampanyası, 31 Ekim 2019 tarihine kadar İş Bankası kartları ile Viravira internet sitesinde yapılan harcamalarda geçerli olacak. İndirimden faydalanmak için Yüz Yüze Bankacılık müşterilerinin Maximum Mobil içerisinde kendilerine özel olarak tanımlanmış olan kampanyanın “Katıl” butonuna tıklamaları, devamında ekranda görüntülenecek olan promosyon kodunun ödeme esnasında sitede yer alan indirim kodu alanına girmeleri gerekiyor.

 

Bu haber toplam 2106 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.