• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 28 °C

Yunanistan 4 yıl Emitt'te

Yunanistan 4 yıl Emitt'te
EMITT Turizm fuarı ile Yunan Aegean Communication SA arasında yapılan sözleşmeyle, Yunan turizm temsilcileri 4 yıl boyunca EMITT fuarında katılım gösterecek.

İSTANBUL- EMITT Turizm fuarı ile Yunan Aegean Communication SA arasında yapılan sözleşmeyle, Yunan turizm temsilcileri 4 yıl boyunca EMITT fuarında katılım gösterecek.

ITE Turkey bünyesinde yer alan Ekin Fuar tarafından düzenlenen, dünyanın en büyük ilk beş turizm fuarı arasında yer alan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı – EMITT, Türkiye ve Yunanistan arasındaki turizm hacmini arttırmak için Aegean Communication SA ile 4 yıllık bir anlaşmaya imza attı. Sözleşme ile Yunan turizm sektörü temsilcileri daha geniş bir çerçevede fuara katılım sağlayacak.

Türk – Yunan turizm hacminin artması hedefiyle imzalanan anlaşma ile Yunanistan, EMITT Turizm fuarında 500 m2’ye yakın bir alanda katılım sağlayacak. İşbirliği sözleşmesinin imzalanmasıyla birlikte ilgili tüm Yunan kamu kurumları (turizm odaları, belediyeler, beldeler vb.) ve özel sektör kuruluşları (oteller, seyahat acenteleri vb.) 2016 ve gelecek üç yıl için EMITT turizm fuarında özel olarak temsil edilmiş olacak.

ITE Turkey Turizm & Seyahat & Moda Grup Direktörü Hacer Aydın işbirliği hakkında: “Aegean Communication SA ile yaptığımız işbirliği sözleşmesiyle EMITT turizm fuarını Yunan turizm sektörü temsilcileriyle bir araya getirmekten çok mutluyuz. Bu işbirliğinin ayrıca ITE Turkey için de büyük bir öneme sahip. Yunanistan’daki tüm sektör temsilcilerine özellikle belirtmek isterim ki, komşunuz olarak zor zamanlar geçirdiğinizin farkındayız ve bu süreçte yanınızdayız. Bu anlaşmanın Yunan turizm sektörünün ve iki ülke arasındaki turizm hacminin artmasına katkı sağlamasını hedefliyoruz” dedi.

AEGEAN Communication SA Yönetim Kurulu Başkanı Panayiotis Myritzis ise “Bugünlerde ülkemiz ve ekonomimiz zor zamanlar geçiriyor. Komşumuz Türkiye ile sağlam bir iletişim zemininde birleşerek Yunan turizminin ve ekonomisinin hala bir geleceği olduğunu göstermeye kararlıyız. Bu süreçte bize gösterdikleri güven için ITE Turkey ailesine teşekkür etmek istiyorum. Son olarak Yunan turizm sektörü bu özel anlaşma sayesinde hizmet kalitesini arttırarak ortak iş hedeflerine ulaşılmasını ve Yunan turizminin Türkiye’ye tanıtılmasını sağlayacak” diye konuştu.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.