• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 28 °C

Yunan Sky Express, Worldwide by Easyjet'e katıldı

Yunan Sky Express, Worldwide by Easyjet'e katıldı
Sky Express, Worldwide by Easyjet bağlantısı ile 20'den fazla yeni Yunan varış noktasına uçuşları için Easyjet web sitesi üzerinden bilet rezervasyonu alacak

ATİNA - Sky Express, Worldwide by Easyjet bağlantı hizmetine katılan en son taşıyıcı oldu. Müşterilerin Sky Express ile Atina, Selanik, Korfu, Zakintos, Preveze, Kefalonya, Rodos, Larnaka, Hanya ve Kandiye üzerinden 20'den fazla yeni Yunan varış noktasına uçuşları için Easyjet web sitesi üzerinden bilet rezervasyonu yapmalarına olanak tanıyacak:

Midilli, Paros, Icaria, Astypalaia, Naxos, Vathi, Scio, Lemnos, Karpathos, Kythera, Milos, Alexandroupoli, Kastoria, Skiros, Kozani, Kasos Adası, Sitia, Syros, Kalimnos ve Laros Adası

sky-express,.pngEasyjet, 2017 yılında Norveç ve Westjet havayolları ile Dünya Çapında hizmete girdi ve o zamandan beri hizmeti Corsair, La Compagnie, Loganair, Singapore Airlines ve düşük maliyetli yan kuruluşu Scoot, Air Transat, Virgin Atlantic, Emirates, Cathay Pacific, Etihad Airways ve Icelandair dahil olmak üzere 18 ortağa genişletti.
Corsair, La Compagnie, Loganair, Singapore Airlines ve düşük maliyetli yan kuruluşu Scoot, Air Transat, Virgin Atlantic, Emirates, Cathay Pacific, Etihad Airways. and Icelandair.

Virgin Atlantic kısa süre önce Worldwide by Easyjet ortaklığını Manchester, Edinburgh ve Belfast Uluslararası havalimanlarındaki bağlantıları içerecek şekilde genişletti. Virgin Atlantic, Easyjet ile Dünya Çapında Belfast, Edinburgh ve Manchester'a uzanıyor

Worldwide programı kapsamında, bağlantılı yolcular minimum bağlantı sürelerine tabidir ve uçuşlar yapılmamaktadır. Bir yolcu bağlantılı uçuşunu kaçırırsa, bir sonraki uygun hizmete aktarılır.

Easyjet'in baş ticari yetkilisi Sophie Dekkers, haberler hakkında şunları söyledi:

“Easyjet'te, seyahat ederken müşterilerimize büyük değer ve daha fazla seçenek sunmanın yanı sıra seyahati mümkün olduğunca kolaylaştırmaya kararlıyız. Bu yaz daha da fazla yeni destinasyona erişim sağlamak ve yenilikçi Worldwide by Easyjet platformumuz aracılığıyla Yunanistan ve adalarının sunduğu her şeyi keşfetmek için Sky Express ile çalışmaktan mutluluk duyuyoruz.

Müşterileri uzun zamandır bekledikleri tatillerine götürmeyi dört gözle bekliyoruz ve Dünya Çapındaki hizmetimize yapılan bu eklemelerin, daha güzel güneş öpücüğü adalarını keşfetmenin kusursuz bir yolunu arayanlar arasında çok popüler olacağından eminiz.

Uygun fiyatlı fiyatlar, mükemmel müşteri hizmetleri ve Avrupa'nın önde gelen havalimanlarındaki güçlü konumumuz sayesinde, ortak havayollarının dünya çapında ağımızı genişletme iştahından memnunuz ve benzersiz bağlantı hizmetimizi daha fazla yerde sunmaya odaklanmaya devam ediyoruz. ağımızdaki büyük havaalanları.”

Sky Express 2005 yılında kuruldu ve sekiz ülkede 48 noktaya uçuyor ve Yunanistan'daki en büyük destinasyon ağı olduğunu söylüyor.

Havayolu geçen yaz Heathrow ve Atina arasında yeni uçuşlar başlattı.

Bu haber toplam 1194 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.