• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Yolcular 5 saat Pagasus'u bekledi

Yolcular 5 saat Pagasus'u bekledi
Pegasus'un Adana-İzmir uçağını Adana'da 5 saat bekleyen yolcular havayolu şirketine büyük tepki gösterdiler.

ADANA -Pegasus Hava Yolları'na ait Adana-İzmir uçağı zamanında kalkmayınca 200 yolcu Adana Şakir Paşa Havaalanı'nda 5 saat beklemek zorunda kaldı. Uzun süre bekletilen yolcular havayolu şirketine büyük tepki gösterdi.

Edinilen bilgiye göre bu akşam saat 19.30'da kalkması gereken Pegasus Hava Yollarına ait 2899 sefer sayılı Adana-İzmir uçağı henüz bildirilmeyen bir nedenle rötar yaptı.

 

Havaalanına erken saatlerde gelerek beklemeye başlayan 200 yolcu, uçağın zamanında kalkmaması üzerine sinirlenerek yetkililerle tartıştı. Havalananında yaklaşık 4.5 saatir beklediklerini belirten yolcular, yetkililerin kendilerini oyalamak için yalan söylediklerini belirterek isyan etti.

 

İzmir'de hastanede yatan babasının yanına giden yolculardan Gülsevim Yaylacı, 4.5 saat boyunca her hangi bir açıklama yapılmadan bekletildiklerini söyledi.

 

Hasta babasını ziyarete gittiğini aktaran Yaylacı, havayolu şirketinden şikayetçi olduklarını belirterek, "Biz 5 dakika geç kaldığımızda biletimiz yanıyor. Ama 4.5 saattir burada bekletiliyoruz. Bize bilet paranızı verelim evinize gidin diyorlar. Ben keyif için veya gezmeye gitmiyorum. Hastamın yanına gidiyorum. Vatandaş olarak kurallara uyuyorsak, onlarında uyması gerekir." dedi.

 

Bir başka yolcu Erdal Demir, çoluk çocuk havaalanında perişan olduklarını belirterek, "Aynı firmanın Samsun-Antalya uçağının da arıza yaptığı belirtildi. Bizim uçağımızın da arıza nedeniyle kalkmadığı açıklandı. Biz yolcular olarak endişeleniyoruz. Bizi arızalı uçaklarla mı götürecekler. Mağdur edildik." diye konuştu.

 

Yolcular, 5 saatlik gecikmenin ardından havaalanına gelen uçakla saat 12.30'da İzmir'e gitmek havalandı.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.