• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 11 °C
  • Antalya 21 °C

Yolcu gemisinde 2,4 milyon dolara ‘devre mülk’

Yolcu gemisinde 2,4 milyon dolara ‘devre mülk’
Blue World Voyages, gemisindeki devre mülk sahipleri 25 yıl boyunca istedikleri kadar seyahat edebilecekler

NEW YORK - Dünya limanlarına yelken açacak olan Blue World Voyages, gemisinde bir rezidans satın alabilirsiniz. “Dünyanın ilk spor, fitness ve sağlıklı yaşam odaklı seyir hattı” olarak kendini tanıtan Blue World Voyages, 2021 Nisan'ında Akdeniz'de açılacak. 720 metrelik gemide 2,4 milyon ile 3,4 milyon dolar arasında başlayan 40 konut satıyor.

-blue-world-voyages,-.jpgİSTERSEN KİRALAYABİLİYORSUN
Blue World Voyages’ın şirketi, dünyadaki diğer egzotik bölgelere yolculuk yapmayı planladığını belirtti. Devre mülk sahipleri 25 yıl boyunca istedikleri kadar seyahat edebilecekler Tercih ettikleri takdirde geminin aylık bakım ücretlerini dengelemeye yardımcı olmak için dairelerini kiralayabilecekler. Compass Florida'ya göre alım fiyatının belli bir yüzdesi lüks daireyi pazarlayana aracılık ücreti olarak ödeniyor.

-blue-world-voyages,--001.jpgÖZEL GEZİ PLANLARI
Blue World Voyages, gemi küçük olduğu için konukları resifler, şelaleler, yürüyüş ve bisiklet parkurları gibi daha büyük yolcu gemilerinin yapamayacağı limanlara götüreceklerini bildirdi.

-blue-world-voyages,--002.jpgGemide, spor ve fitness alanında tam donanımlı bir spor salonu, fitting istasyonu, vuruş kafesleri, golf sahası ve okul, futbol simülatörleri ve TRX stüdyoları bulunmaktadır.

-blue-world-voyages,--003.jpgGemide deniz suyu havuzu da dahil olmak üzere üç havuz bulunuyor. Bir güvertede, en son teknolojiye sahip bir spa yer alıyor. Ayrıca eğitim programları, konuk konuşmacılar ve akşam eğlencelerini içeren çok sayıda sağlıklı yaşam tesis bulunuyor.

-blue-world-voyages,--004.jpgMAL SAHİPLERİNE ÖZEL HİZMET

Gemideki restoranlarda yerel kaynaklı tarladan masaya mutfaklarda bölgesel lezzetler sunuluyor. Kamaralar ise uzun yolculurlara uygun olarak tasarlanıyor. Gemideki her kamara deniz manzarasına sahip olarak planlandı. Mülk sahiplerine özel oturma ve dinlenme salonlarında özl hizmetler veriliyor. Hatta Blue World Voyages'da daire sahiplerine özel hizmet ekibi ve konsiyerj hizmeti verileceği belirtildi.

-blue-world-voyages,--005.jpg

Bu haber toplam 1538 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.