• BIST 9494.31
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • Antalya 23 °C

Yolcu gemileri çocuklara özgürlük sunuyor

Yolcu gemileri çocuklara özgürlük sunuyor
Ailelerin favorileri de dahil olmak üzere birçok kruvaziyer hattı, yıl boyunca çocuklar için ücretsiz eğlenceler ve indirimler sunuyor.

FLORİDA- Kruvaziyer şirketleri pandemi sonrası için ailelere güven verirken çocuklar için özel hazırlıklar yaptılar. The Point Guy’da bu gemileri inceledi ve haber şöyle:

Aileler, sizi duyuyoruz: Üç veya dört kişilik bir aile için bir hafta boyunca gemi seyahati rezervasyonu yapmak pahalıdır. Uçuşlar, oteller, geziler ve hediyelik eşyalar gibi ilgili ekstralardan bahsetmiyorum bile. Seyahat için enflasyon size yardımcı olmuyor.

Birlikte tatiller, paylaşılan anılar ve yeniden bağlantı kurma şansı için yatırıma değer. Ama bu kadar pahalı olmasalar güzel olmaz mıydı?

"Çocuklar için ücretsiz gemi seyahati" fırsatıyla tanışın. Royal Caribbean ve Norwegian Cruise Line gibi ailelerin favorileri de dahil olmak üzere birçok kruvaziyer hattı, yıl boyunca çocuklar için ücretsiz çocuk ücretleri ve diğer indirimler sunuyor. Ancak bu fırsatlar yılın belli zamanına ve müsaitlik durumuna göre değişiyor. Bu nedenle erken rezervasyon yapılmalıdır.

Bazı özel ürünlerin reklamı , kruvaziyer gemilerinin yılın en iyi fiyatlarından bazılarına sahip olduğu Ocak ve Mart ayları arasına denk gelen " dalga mevsimi " sırasında yapılır. Bazen promosyonlar sadece belirli seferler için geçerlidir. Diğerleri, üçüncü veya dördüncü yolcu olarak seyahat eden, ranzada veya çekyatta uyuyan herhangi bir yaştaki misafir için geçerlidir.

Aile seyahatinizi daha hesaplı ve daha az stresli hale getirmek için, rezervasyonunuzu kısa vadeli bir promosyonla aynı zamana denk getirmek için zaman ayırdığınızda, çocukların ücretsiz (veya ucuza) seyahat ettiği aile dostu kruvaziyer gemileri buluuyor.
Bu fırsat sıklıkla değişir ve hızla tükenebilir. Bu nedenle hangi gemiyle seyahat edeceğinize, ne zaman gideceğiniz konusunda esnek olmanız gerekebilir.

yolcu-gemileri-cocuklar.jpg

MSC Turları

MSC Cruises , “Denize Kaçış”, “Sıcak Fırsatlar”, “Sağlık Kahramanları” ve “Askeri ve Devlet Çalışanları” özel kampanyalarının yanı sıra Başkanlık Günü indirimleriyle birlikte yıl boyunca “Çocuklara Yelken Ücretsiz” promosyonunu sık sık sunuyor. . 17 yaş ve altı çocuklar, tüm bu programlarda üçüncü veya dördüncü konuk olarak ücretsiz sefere katılıyor.

Bazı fırsatlar, kamara yükseltmeleri ve esnek rezervasyon seçeneklerinin yanı sıra, birinci ve ikinci misafirler için indirimli ücretleri veya yalnızca en düşük gemi seyahati fiyatlarını da içerebilir. Böylece anne ve baba da bir veya iki ikramiye alabilir.

AILELER IÇIN EN IYI 5 YOLCU GEMISI

yolcu-gemileri-cocuklar-001.jpg

NORWEGIAN CRUISE LINE
NCL'nin “Denizde Ücretsiz” promosyonu, dolambaçlı bir şekilde ücretsiz çocuk ücretleri sunuyor. Fırsatta, yolcuların ücretsiz özel yemek, ücretsiz içecek paketleri, kıyı gezisi kredisi, ücretsiz Wi-Fi ve ekstra konuklar için indirimli fiyatlar dahil bir veya daha fazla ücretsiz rezervasyon avantajı seçmesine olanak tanıyor.

İkinci seçim, yaşa bakılmaksızın üçüncü ve dördüncü konuklar için ücretsiz veya kişi başı 99 ABD doları ücretlere veriliyor. Bu özel fiyatlandırma, belirli seferler için ve yalnızca ilave yolcuların birinci ve ikinci konuklarla aynı kamarayı paylaştığı durumlarda geçerli oluyor.

Norwegian Cruise Line, reklamı yapılan fiyatlarda %35 indirim ve ikinci konuk için ücretsiz uçak bileti, 1'e 2 depozito ve risksiz iptal gibi ek avantajları içerebilen "Denizde Ücretsiz" promosyonu ile birlikte indirimli gemi seyahati ücretleri sunuyor.

HOLLAND AMERICA LINE
Holland America Line , yıl boyunca “Kids Cruise Free” programı da dahil olmak üzere promosyon fiyatları sunuyor. Son zamanlarda, hat, 5 ila 17 yaşları arasındaki üçüncü ve dördüncü konukların, 2022 baharına kadar belirli seferlere ücretsiz olarak katılacakları bir anlaşma yaptı. Hattın 2022 "Nihai Yükseltme Etkinliği", 17 yaşına kadar olan çocuklar için 75 $'lık ücretler de dahil olmak üzere avantajlar sundu. Alaska yolculuklarında yaş (artı ücretsiz kamara yükseltme ve %50 indirimli depozito).

Ebeveynler ve bakıcılar, ücretsiz özel yemek, bir içecek paketi, ücretsiz kıyı gezileri (sayı, gemi yolculuğunun uzunluğuna bağlıdır) ve ücretsiz Wi-Fi içeren "Her Şeye Sahip" premium paketi gibi ek promosyonlar kazanıyor

yolcu-gemileri-cocuklar-002.jpg

ROYAL CARIBBEAN
Royal Caribbean'ın “Kids Sail Free” promosyonu yıl boyunca periyodik olarak sunuluyor. Her anlaşma aynı değil, ancak hat tipik olarak 12 yaşında veya daha küçük çocuklara, tam ücret ödeyen iki yolcuyla ek misafir olarak yelken açan ücretsiz gemi seyahati ücretleri sunuyor.

Royal Caribbean ayrıca bir kabindeki ek yolcular için genellikle %25 indirim içeren "Çocuklar Daha Az Yelken Açıyor" anlaşması da sunuyor. Bu promosyonda yaş sınırlaması bulunmuyor. Bu nedenle tam ücret ödeyen iki yolcuyla konaklamayı paylaşan tüm ekstra konuklara açık bulunuyor

REGENT SEVEN SEAS
Regent Seven Seas Cruises, çocukların ücretsiz gemi yolculuğuna izin veruyor. Ancak lüks hat, yaz ve tatil sezonunda belirli yelkenlerde 17 yaş ve altı çocuklar için indirimli ücretler sunuyor.

Bu ücretler çocuk (veya genç yetişkin) başına 999 dolardan başlar ve seyahate bağlı olarak fiyat değişiyor. Regent her zaman sınırsız ücretsiz kıyı gezileri içeriyor. Böylece çocuklar Alaska, Avrupa, Karayipler, Panama Kanalı veya promosyona dahil olan diğer destinasyonlarda gezinirken keşfedebilir ve aktif kalabiliyor.

yolcu-gemileri-cocuklar-003.jpg

CROISIEUROPE
Nehir gezisi hattı CroisiEurope'un Aile Kulübü Gezileri, Portekiz, İspanya ve İtalya'da belirli seferlerde yer alıyor. 16 yaşına kadar olan çocuklar için ücretsiz gemi seyahati ücretleri sunuyor. Hırvatistan ve Karadağ'daki Dalmaçya Sahili'ndeki Aile Kulübü gezileri için 16 yaşından küçük çocuklar %30 indirim yapılıyor.

Hattın gemilerinde ikiden fazla yolcu alabilecek az sayıda oda bulunduğundan, hat bu seferlerde tek ek ücretten feragat ediyor. Bu, iki ebeveyn ve bir çocuğun bir kabin fiyatına iki kabin rezervasyonu yapabileceği anlamına geliyor. (Her bir ebeveyn, her kabinde bir yatak ücreti öder ve çocuk ücretsiz seyahat eder; yan taraftaki kabinde yalnız kalabilmesi için çocuğun 5 yaşında veya daha büyük olması gerekir.)

Bu Family Club Cruise fırsatı, ödeme yapan yetişkin başına iki çocukla sınırlıdır. Bu seyirlerde isteğe bağlı geziler çocuklara yöneliktir ve teknedeki yemek mekanlarında genç damaklara yönelik bir menü mevcuttur.

Diğer tüm nehir seferlerinde 10 yaşından küçük çocuklara %20 indirim uygulanıyor. 2 yaşından küçük çocuklar her zaman ücretsiz oluyor.

STAR CLIPPER
Çok kalabalık bir aile kaçamağı planlıyorsanız, Star Clipper'ın uzun gemilerinden birinde bir yolculuk rezervasyonu yapmayı düşünün. Halen, 3 ila 17 yaş arasındaki çocuklar, Karayipler, Kosta Rika ve Panama, Akdeniz ve Güneydoğu Asya'da 2022 ve 2023'te seçilen beş ila dokuz gecelik seçili seferlerde aynı kabinde bir veya iki yetişkinle ücretsiz olarak katılıyor.

İki çocuk, iki yetişkinle birlikte seyahat ediyorsa (belirli oda kategorilerinde), hat aileyi iki ayrı kabinde ağırlıyor. Dahası, büyükanne ve büyükbabalar eğlenceye katılabilir ve gemi yolculuklarında %10 indirim alabiliyor.

Bu haber toplam 2876 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.