• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Yıldızlı Balık zincir market oluyor

Yıldızlı Balık zincir market oluyor
Balık market zinciri açma kararı alan Akuvatur, zincirin ilk halkasını İzmir Bostanlı semtinde açıyor. Sırada fast food, seafood kafe ve restoran konseptleri var.

İZMİR-Balık market zinciri açma kararı alan Akuvatur, zincirin ilk halkasını  İzmir Bostanlı semtinde açıyor. Türkiye'nin diğer illerinde de yaygınlaşacak balık marketlerden sonra sırada fast food, seafood kafe ve restoran konseptleri var.

 

Tüketiciye doğrudan ulaşmak ve satışlarını artırmak isteyen balıkçılık firmalarının kurduğu balık market zincirlere bir yenisi ekleniyor. Balık sektörünün büyük firmalarından olan Akuvatur Akdeniz Balıkları da deniz ürünleri pazarında gücünü artırmak amacıyla Yıldızlı Balık (Seastar) markasıyla balık marketler zinciri kuracak. Zincirin ilk halkası bugün (cuma) İzmir'de Bostanlı semtinde açılacak. Türkiye'nin diğer illerinde de yaygınlaşacak balık marketlerden sonra sırada fast food, seafood kafe ve restoran konseptleri var.

Deniz Ürünleri pazarında hizmet olgusunu modernize etmek yoluyla franchising sistemini yaygınlaştırmak ve Türkiye genelinde balık tüketimini artırmak amacında olduklarını belirten Seastar Yöneticisi Oğuz Erişti, Yıldızlı Balık'ın doğru beslenme rejimlerinin giderek önem kazandığı günümüzde sağlıklı ürünlere ulaşılabilirliğin kolaylaştırılmasını ve her bütçeye uygun deniz ürünlerini tüketiciyle en kısa yoldan buluşturmayı hedeflediğini söyledi.

 

Çeşit ve tazelik olacak

Erişti, "Kendi üretici gücü ve yılların deneyimiyle Akuvatur Akdeniz Balıkları, dünyadan ve Türkiye'den seçerek işlenen Seastar dondurulmuş deniz ürünlerini Yıldızlı Balık Marketler'in tezgâhlarında çeşitlilik, tazelik ve güvenle harmanlayıp sunuyoruz. Onaylı tedarikçilerden temin edilen doğa balıkları ile özel yemlerle yetiştirilen Akuvatur Akdeniz Balıkları her zaman aynı lezzet kalitesi ve tazeliğinde güler yüzlü ve eğitimli Yıldızlı Balık personelinin ellerinden evlere ulaşacak. Yıldızlı Balık Market'ten alışveriş yapan herkes müşteri kartı alarak yıldızlı para biriktirebilecek ve biriken paralarıyla alışveriş yapabilecekleri gibi kampanya avantajlarından da faydalanabilecek" dedi.

 

Hedef hızlı tüketim noktası

Balıkta yeni tüketim alışkanlıkları yaratmak istediklerini belirten Erişti, üretim kültürünü pazarlamaya da taşımak amacıyla yeni konseptler oluşturacaklarını açıkladı. Erişti, "Franchising yöntemi ile sektöre dinamizm getirmek istiyoruz. Bu açıdan Yıldızlı Balık Marketler'in sayısını artıracağız. Markamızı hızlı tüketim noktalarında sunmayı amaçlıyoruz. Su ürünlerinin keyifle tüketilebileceği Seafood Kafe'ler açacağız. Ayrıca Yıldızlı Balık Restoranları ile tüketiciye vazgeçilmez mekânlardan birini sunacağız" diye konuştu.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.