• BIST 9084.03
  • Altın 2325.364
  • Dolar 32.3709
  • Euro 35.0299
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 23 °C

Yerleşik Ruslar: Atatürk Türkiyesi'nde yaşamaktan çok mutluyuz

Yerleşik Ruslar: Atatürk Türkiyesi'nde yaşamaktan çok mutluyuz
Rus asıllı Anna Larina , Anna Hamutova, Vitana Kalenek sosyal medya hesaplarından Atatürk'e sevgilerini bildiren fotoğraflar paylaştı.​​​​​​​Yerleşik Ruslar, '' Çağdaş Atatürk Türkiyesi'nde yaşamaktan çok mutlu ve huzuru içindeyiz. '' dedi.

Abdurrahman Büyükkeskin
Side-Manavgat/Antalya
- Ayasofya imamı konuşmasında Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e çirkin sözleri ile hakarette bulunurken Antalya'nın Alanya ilçesinde yerleşik yaşayan Rus asıllı Anna Larina , Anna Hamutova, Vitana Kalenek sosyal medya hesaplarından Atatürk'e sevgilerini bildiren fotoğraflar paylaştı.
Yerleşik Ruslar, '' Çağdaş Atatürk Türkiyesi'nde yaşamaktan çok mutlu ve huzuru içindeyiz. '' dedi.

yerlesik-ruslar.jpg

Rus turizmci Andrey Baranov da, her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının Atatürk Türkiyesi'nde yaşamaktan onur ve gurur duyması gerektiğini söyledi. Andrey Baranov, '' Benim için Atatürk demek çağdaş Türkiye demek.Bence Türkler Atatürk'ün kıymetini iyi bilmeli. Mesela Alanya'da  43 ülkeden 25 binin üzerinde değişik milletten insan yaşıyor.'' şeklinde konuştu. 

yerlesik-ruslar-001.jpg

Uzun yıllardır Alanya'da yerleşik yaşayan Anna Lariha , 'Atatürk Türkiyesi Alanya'da yaşamaktan çok mutluyum.'', '' Sonsuza değin kalbimdesin', sözlerini paylaştı. Anna  Hamutova da Atatürk'ün kurduğu çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşamaktan huzur ve mutluluk duyduğu söyledi.  Rusların en büyük hayalinin Türkiye'de Antalya Alanya Da yaşamak olduğunu belirten Anna Hamutova, ''Böylesi çok güzel coğrafyası olan Türkiye Cumhuriyeti'nin her bir bireyi Atatürk'e teşekkür borçlu. Çağdaş bir Türkiye Cumhuriyeti kuran Atatürk'e sevgi ve selamlar. Atatürk'ü anlamak için her yıl Şafak Ayini için Çanakkale'ye gelen Yeni Zelandalı ve Anzaklı anne ve babalara söylediği sözleri iyi bilinmelidir. '' dedi. 

yerlesik-ruslar-002.jpg
yerlesik-ruslar-003.jpg
yerlesik-ruslar-004.jpg
yerlesik-ruslar-005.jpg

Bu haber toplam 966 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.