• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Yemekevi.TV ile yılbaşı partisi

Yemekevi.TV ile yılbaşı partisi
Yılbaşı için henüz bir planı olmayanlar 5 yıldızlı aşçıların yemekevi.tv’deki özel yılbaşı tarifleri ile hazırladığınız yılbaşı davetiniz unutulmaz olacak!

İSTANBUL- Ev partileri son yılların popüler eğlencesi haline geldi. Yılbaşı için henüz bir planı olmayanlar ya da çoktan evinde parti yapmaya karar verenler için yemekevi.tv yeni bir sayfa açıyor! 5 yıldızlı aşçıların yemekevi.tv’deki özel yılbaşı tarifleri ile hazırladığınız yılbaşı davetiniz unutulmaz olacak!

 



Salatalar, mezeler, ana yemekler, tatlılar, içkiler, pastalar, börekler… Yemekevi.tv’de yok yok!  Yılbaşı partisi için önünüzde kısa bir zaman var. 2008’e tadına doyulmayacak yemeklerle girmek ve unutulmaz bir yılbaşı partisi vermek için yemekevi.tv’yi izlemeniz yeterli!

 

Yemekevi.tv, yılbaşı için Mövenpick İstanbul Hotel Azzur Restaurant şeflerinden Alpay Zaman ve bir Beyoğlu klasiği olan Rejans’ın usta aşçısı Server Mersin’in tarifleri ile özel bir program hazırladı.

 



Yemekevi.tv, yılbaşı sofralarının vazgeçilmezi olan Hindi yemeğini de unutmadı! Azzur Restaurant’ın usta aşçısı Alpay Zaman’ın, iç pilav risottolu kestaneli hindi sarmasının tadına doyamayacaksınız. Muhteşem sunumuyla da dikkat çeken bu yemek görsel bir şölen sunuyor. Ustanın sizler için seçtiği diğer yemekler ise yer elması çorbası, zargana balığı ve bezeli dondurma ağacı… Yemekevi.tv’nin yılbaşına özel tarif ve sunumları ile sofralar şenlenecek!

 



Mövenpick Hotel İstanbul Executive chef Maximillian J.W. Thomea, evde yılbaşı daveti vermenin inceliklerini ve püf noktalarını yemekevi.tv izleyicileri ile paylaştı. Unutulmayacak sofralar hazırlamak isteyenler için bu bilgiler yol gösterecek. Yılbaşına stressiz ve doğru hazırlanmak için ünlü chef’in davet sırlarını göz ardı etmeyin!

 

Server Mersin’in tarifleri ile evinizde Rus mutfağının vazgeçilmez yemeklerini kolayca hazırlayabileceksiniz. Misafirlerinize ana yemek olarak, Portakallı Ördek, Kievski ve Dana Stroganoff yapabilir, Mereng tatlısı ile ağızlarını tatlandırabilirsiniz.

 

Tek tıkla yemekevi.tv’de usta aşçıların sizler için özel verdiği yemek tariflerini izleyebilirsiniz. Kağıt kalem hazırlamanıza da gerek yok. Tarifi kaçırdım, not alamadım derdi olmaksızın videoları defalarca dilediğiniz kadar izleyebilir ve dilediğiniz yerde durdurabilirsiniz. 5 yıldızlı yemekleri yapmak artık çok kolay!





 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.