• BIST 9679.8
  • Altın 2477.505
  • Dolar 32.435
  • Euro 34.4544
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 21 °C

‘Yaza Merhaba’ partisi ile Wanda Vista İstanbul tanıtıldı

‘Yaza Merhaba’ partisi ile Wanda Vista İstanbul tanıtıldı
G Hospitality adıyla Çin’in önemli markalarını Türkiye’ye getiren Mar Yapı, ‘Yaza Merhaba’ partisi ile turizm sektörünün temsilcilerine Wanda Vista İstanbul’u tanıttı

ÖZKAN ALTINTAŞ - TÜRKİYE TURİZM
ISTANBUL -
Uzakdoğu’nun uluslararası turizm piyasasının en önemli markalarını G Hospitality adı altında Türkiye’ye getiren Mar Yapı, ‘Yaza Merhaba’ partisi ile turizm sektörünün temsilcilerine Wanda Vista İstanbul’u tanıttı. Turizm sektörüne yepyeni bir soluk getiren projeleri Wanda Vista İstanbul, Westside Residences by Rotana İstanbul, Centro Westside, G Hotels İstanbul ve G Beyond’u ‘G Hospitality’ adı altında birleştiren Mar Yapı’nın ‘Yaza Merhaba’ partisi müzik ziyafeti ve renkli performanslar eşliğinde Wanda Vista İstanbul’da gerçekleşti.

wanda-vista-istanbul-002.jpg
Yüksek kaliteli ve yenilikçi projeleriyle, her zaman bir ev ya da gayrimenkulden daha çok ayrıcalıkları olan bir hayat sunmak amacıyla yola çıkan Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Mar Yapı, ‘G’ konseptiyle sunduğu tüm konforu otel sektörüne adım attığı ‘G Hospitality’ adında birleştirdi. G Hospitality’nin yaza merhaba partisi DJ, trio akustik, keman, Lounge Orkestra performansı ve Rodolfo Latin Perküsyon Show ile gerçekleşti.

wanda-vista-istanbul-t.jpg
Adem Pektaş, Vincent Yap, Kemal Evren, Taner Can

wanda-vista-istanbul-t-001.jpg

G HOSPİTALİTY YÖNETİMİ KATILDI
‘Yaza Merhaba’ partisi Wanda Vista Genel Müdürü Vincent Yap ile Wanda Vista İstanbul Satış ve Pazarlama Direktörü Adem Pektaş’ın ev sahipliğinde düzenlendi. Yiyecek İçecek Direktörü Erkan Varul servis ekipleriyle, Mutfak Şefi Taner Can ise mutfak ekibiyle konuklara otelin lezzetlerini sundular. Mar Yapı Turizm Koordinatörü Kemal Evren, G Hospitality Genel Müdürü Hikmet Işıldak, Rotana Genel Müdürü Selim Erokay, G Hospitality Koordinatörü Sara Tiza’da geceye katılarak konuklarla ilgilendiler.

wanda-vista-istanbul,-g-hospitality.jpg
Wanda Vista Genel Müdürü Vincent Yap

VINCENT YAP: WANDA HOTELS’İN ILK YURT DıŞı YATıRıMı
Turizm ve gayrimenkul sektöründen çok sayıda katılımcıyla gerçekleşen yaza merhaba partisinde, Wanda Vista Genel Müdürü Vincent Yap, “Bu güzel gecede hep birlikte olduğumuz için çok mutluyum. Turizm adına çok önemli bir iş yapıyoruz ve bu işin bir parçası olmaktan dolayı çok gururluyum. Dünyanın ve Çin'in önde gelen değerli varlık yönetim şirketlerinden Wanda Hotels & Resorts'un ilk yurt dışı yönetim oteli olan Wanda Vista İstanbul, İstanbul turizmi için çok değerli bir noktada” diye konuştu.

wanda-vista-istanbul,-g-hospitality-003.jpg
G Hospitaliy ve Wanda Vista İstanbul Satış ve Pazarlama Direktörü Adem Pektaş, hoşgeldiniz konuşması yaptı

wanda-vista-istanbul,-g-hospitality-001.jpgwanda-vista-istanbul,-g-hospitality-002.jpg

HİKMET IŞILDAK: TURIZME YENI HEYECAN GETIRDIK
G Hospitality’nin Genel Müdürü Hikmet Işıldak ise, “Yaza merhaba dediğimiz bu anlamlı gecede genç, elagan, dinamik ve lüksü yaşattığımız projelerimizden dolayı oldukça heyecan duyuyoruz. Turizm sektörüne yepyeni bir soluk ve heyecan getirdik. Tüm bu çalışmalarımız inanıyorum ki, Türk turizmi için güzel sonuçlar getirecek.” diyerek G Hospitality’nin önemini vurguladı.

wanda-vista-istanbul-001.jpgwanda-vista-istanbul-t-002.jpg
Mutfak Şefi Taner Can, ekibiyle konuklara otelin lezzetlerini sundu

ÇIN’IN LÜKS OTEL VARLıK YÖNETIMI WANDA VISTA İSTANBUL

Mar Yapı, G Hospitality’de birleştirdiği Wanda Vista İstanbul, Rotana, G Hotels ve G Beyond ile turizmin yeni adresi olmayı hedefliyor. Mar Yapı, ulusal ve uluslararası lider otel markalarıyla işbirliği yaparak turizm yatırımları ile de fark yaratmaya devam ediyor.

Dünyanın ve Çin'in önde gelen değerli varlık yönetim şirketlerinden Wanda Hotels & Resorts'ün ilk yurt dışı yönetim oteli olan Wanda Vista İstanbul, 320 rezidans ve 127 otel odası ile İstanbul turizmine değer katıyor. Wanda Vista İstanbul, aynı zamanda Batı dünyasına “Pure Oriental Delight” konseptini sunan ilk proje olma özelliğini de taşıyor. Wanda Vista İstanbul, dünyanın en zengin mutfaklarından biri olan Çin mutfağının eşsiz lezzetlerini ülkemize getirirken, köklü bir Doğu felsefesi olan ‘Çin Felsefesi’nin misafirperverliği ile nezaketini tasarım ve hizmetle harmanlıyor. Doğu’nun zarafetini çağdaş kentsel tasarımla kusursuz bir şekilde buluşturan ve 'Pure Oriental Delight' imza konseptini yeni bir boyuta taşıyan Wanda Vista İstanbul, Türkiye’nin en büyüleyici ve lüks oryantalist değerlerinden biri.

TÜRK TURIZMINE ROTANA ILE FARKLı BIR YAKLAŞıM
Ortadoğu, Afrika ve Türkiye’de bulunan otelleriyle birlikte bölgenin önde gelen otel gruplarından biri olan Rotana, Türk turizmine değer katmaya devam ediyor. Ortadoğu’nun en büyük otel zinciri Rotana, yarısı otel yarısı rezidans olarak tasarlanan Türkiye’de önemli bir yatırım projesi. 153 otel odası ve 152 rezidans dairesi ile İstanbul’un Avrupa yakasına değer katan Rotana, şık tarzı ile dikkat çekiyor.

wanda-vista-istanbul-003.jpgÜST DÜZEY YAŞAM KONSEPTI ILE G-BEYOND
Eşsiz konum, mükemmel manzara, zamansız mimari tasarım, yüksek lüks algısı ve üst düzey yaşam konseptiyle Bodrum Yalıkavak’ta bulunan G-Beyond, rezidans seçenekleri ile tatil anlayışına yepyeni bir soluk getiriyor. G-Beyond projesi, doğanın huzur dolu atmosferini Ege’nin nefes kesen manzarası ile birleştirerek lüksün tanımını düşlerin ötesine taşıyor. Lüksün en incelikli hali olan 23,001,53 m2 alana sahip proje, 1+1 /2+1 / 3,5+1 / 4+1 lüks rezidans ve villa seçeneklerini içinde barındırıyor. Bodrum’un en güzel beldesi Yalıkavak’a tepeden bakan G-Beyond projesinin içinde yer alan Park Şamdan ise 40 yıllık deneyimi ile Yalıkavak Marina’nın kalabalığına karışmak istemeyenler için benzersiz bir seçenek olmaya devam ediyor.

wanda-vista-istanbul-004.jpgMODERN VE ŞıK G HOTELS
Modern çizgilerin şık detaylarla vurgulanarak incelikle dekore edildiği The G Hotels, suit ve standart 140 otel odası ve 128 rezidan dairesinden oluşuyor. Basın Ekspres’in üstünde tüm bağlantı yollarının kesiştiği bir lokasyonda yer alan otel, İstanbul Havalimanı dahil olmak üzere, kentin önemli ticaret noktalarına, devlet dairelerine, fuar alanlarına ve alışveriş merkezlerine yakınlığıyla konuklarına avantaj sağlıyor. Lüks konforlu konaklama olanakları, yerel ve evrensel tatları harmanlayan seçkin restoranları, sağlıklı yaşam alanları ile The G Hotels, İstanbul’da keyifli günler geçirmek için mükemmel atmosfer yaratıyor.

MAR YAPı HAKKıNDA:
Mükemmeli hedefleyen bir anlayışla imza attığı öncü gayrimenkul projeleriyle Cityscape, WAF, MIPIM Architectural Review gibi uluslararası arenalarda ödüller kazanan Mar Yapı, çevreye duyarlı, modern anlayışıyla erişilebilir lüksü yatırımcılarına sunuyor. Mar Yapı; ‘Divan Residence at G Plus’, ‘G Marin Managed by Divan’, ‘G Yoo Inspired by Starck’, ‘Divan Residence at G Tower’ ve ‘G Rotana’ projelerine imza atarak modern mimarinin şık, işlevsel ve seçkin örneklerini sergiliyor. Uluslararası iş birlikleriyle kalitesini tescilleyen, yüksek getiri ve kazançlı yatırım sunan Mar Yapı, bölgesine ve yatırımcısına değer katan yeni projeler geliştirmeye devam ediyor.

wanda-vista-istanbul-005.jpg

Bu haber toplam 5042 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.