• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Wyndham Kalamış'ın Ouzo'su açıldı

Wyndham Kalamış'ın Ouzo'su açıldı
Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in terasında hizmete giren Ouzo Roof Restoran açılış gününde yaklaşık 500 kişiyi ağırlayarak rekor kırdı.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in terasında hizmete giren Girit mutfağı konseptli Ouzo Roof Restoran açılış gününde dönüşümlü olarak yaklaşık 500 kişiyi ağırlayarak rekor kırdı.

wyndham-ouzo3.jpg

wyndham-ouzo3.4.jpg
Teras ışıl ışıl oldu

ouzo-alev.jpg
Fıçılarda ateşler yakıldı

Ouzo’nun açılışında otelin terası konuklarla dolarken Kalamış Caddesi araçlardan tıkandı. Gece boyunca Kalamış sahilleri son yılların en renkli gecelerinden birini yaşadı. Gökyüzüne tutulan lazer ışınları, terasta yanan alevli fıçılar ve ışıl ışıl yanan otel görüntüsü yanında Ouzo Roof Restoran ile bölgeye bir mücevher daha kazandırdı.

KONUKLARI ÖZENLE AĞIRLADILAR
Reisler Deri’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve  Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in Sahibi Celal Yüksel özel konuklarını ağırladığı gecede oldukça heyecanlıydı.
Wyndham Grand Kalamış Marina Hotel’in Genel Müdür Vekili Mustafa Alparslan, Satış ve Pazarlama Müdürü Kemal Sinmez, Türkiye’nin ödüllü aşçılarından Executive Şefi Rafet İnce ile yardımcısı Sous Chef  İsmail Akdoğan ile ekibi ve servis ekibi konukları ağırlamak için canla başla çalıştılar.

mustafa-kemal-wyndham.jpg
Otelin Genel Müdür Vekili Mustafa Alparslan ile Satış Pazarlama Müdürü Kemal Sinmez

MUSTAFA ALPARSLAN: OTEL MÜŞTERISI BEĞENDI
Genel Müdür Vekili Mustafa Alparslan Ouzo Roof Restoran’ın açılışına otelde konaklayan müşterilernde katıldığını belirterek “Onlarda bizim misafirlerimiz. Restoranı gördüler ve çok beğendiler. Bundan sonra otel müşterilerinin buradan vazgeçmeyeceğini düşünüyoruz” dedi.

kemal-sinmez.jpg

KEMAL SINMEZ: OTELİN MARKA DEĞERİ YÜKSELDİ

Satış ve Pazarlama Müdürü Kemal Sinmez, Ouzo Roof Restoran’ın açılışına otelen devamlı müşterileri yanında potansiyel küşteri grubunu da çağırdıklarını belirterek “Ouzo Roof Restoran, Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in çekim gücünü oluşturacaktır. Otelin kalitesine uygun bir mutfak ve servisi sunarak marka değerimizi yükselttiğimize inanıyoruz” dedi.

rafet-ince1.jpg
Ödüllü Şef Rafet İnce: Lezzet. servis ve kaliteyi buluşturduk

rafet-ismail1.jpg

ÖDÜLLÜ ŞEF RAFET İNCE: KİMSE LEZZETİ UNUTMAYACAK

Moda’dan, Fenerbahçe’den ve Kadıköy’un çeşitli semtlerinden izlenen Ouzo Roof Restoran’ın açılışında konuklara Executive Şefi Rafet İnce'nin yönetiminde Sous Chef İsmail Aydoğan ile ekibi tarafından çok özel menu sunuldu. Deniz mahsullerininin ağırlıkta olduğu menüde somon, kalamar, karides ve diğer balık çeşitleri özel soslarla hazırlandı.

ismail.jpg

rafet-ince5.jpg

Şef Rafet İnce mutfaktaki sanatını konuşturururken “Amacımız buradaki lezzeti tadan bir daha unutmasın istiyoruz. Ouzo Roof Restoran hem en iyi lezzetin hem de en iyi servisin sunulduğu restoran olarak İstanbul’un Asya yakasında bir numara olacaktır” dedi.

ouzo-ozkan.jpg
Ouzo Roof Restaurant'ın açılışında Barış Beken, Begüm Sadıkoğlu ve Ozkan Altintas

ouzo-yigit1.jpg
TÜRSAB Asya BYK Başkan Yardımcısı, Lion Turizm'in sahibi ve Ekinoks Turizm Wedding-Event Kooordinatörü Yiğit Arsu, Ouzo Roff Restoran'ın gelin gibi süslenmesinde ekibiyle yer aldı.

orkestra-ozkan.jpg
Türkiye'nin önemli müzisyenlerinden oluşan orkestra gece boyunca konuklara hoşça vakit geçirttiler. piyanoda Mete, konrtbasta Hayri yılların birikimiyle nostaljik parçalar çaldılar.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.