• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • Antalya 26 °C

Wyndham Grand'a muhteşem açılış

Wyndham Grand'a muhteşem açılış
Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek “İstanbul’a mücevher gibi bir tesis kazandırdığım ve bir çok insana iş imkanı yarattığım için Allah’ıma şükrediyorum.

ÖZKAN ALTINTAŞ,TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Wyndham Grand İstanbul Levent’in sanatçı Funda Arar’la yapılan ve 1600 kişinin katıldığı açılış gecesinde Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek duygulanarak konuştu. Özdilek konuşmasında “İstanbul’a mücevher gibi bir tesis kazandırdığım ve bir çok insana iş imkanı yarattığım için Allah’ıma şükrediyorum. Otelcilikte para kazanmak sonra gelir, önce misafir memnuniyetini kazanmak gerekir. Bunu İzmir otelimizde başardık, İstanbul’da da başaracağız. Daha çok tesisler yapacağız” dedi.

huseyin-ozdilek3.jpg

huseyin-ozdilek2.jpg

tunc-ozkan-ozdilek.jpg
 Wyndham Grand İstanbul Levent Genel Müdür Yardımcısı Tunç Tümşen, turkiyeturizm.com editörü Özkan Altıntaş, Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek

funde-bezircilioglu2.jpg
Wyndham Grand İstanbul Levent Hotel Genel Müdürü Funda Bezircilioğlu

FUNDA BEZİRCİLİOĞLU: BAŞARIMIZI PAYLAŞIYORUZ

Wyndham Grand İstanbul Levent Hotel Genel Müduru Funda Bezircilioğlu konuklara hoşgeldiniz diyerek “Otelimizi açtığımızdan bu yana kalite ve hizmet anlayışıyla istediğimiz seviyeye geldik. Bu geceyi düzenleyerek başarımızı konuklarımızla paylaşmak istedik” şeklinde konuştu.
İstanbul Levent’te Özdilek Holding'in İstanbul'daki Özdilek Center karma projesi içerisinde konumlanan

ilhan-guler-asci1.jpg

ilhan-guler-asci2.jpg
Otelin mutfak şefi İlhan Güler ve ekibi muhteşem yemekler hazırladı 

banket.20141216114445.jpg

Wyndham Grand istanbul Levent, açılışını düzenlenen özel bir geceyle duyurdu. Otelin mutfak şefi İlhan Güler ve ekibi tarafından fuayenin her köşesinde hazırlanan muhteşem bankette sunulan yemekler yenildi. Otelin yemekte ve içmede sınır tanımadığı görüldü.

funda-arar1.jpg

funda-arar2.jpg

Daha sonra büyük yemek salonunda sahne alan Funda Arar’ın sevilen şarkılarıyla keyifli bir gece yaşandı. Konuklar sanatçı ile hep birlikte şarkılar söylediler.

salon1.jpg

halil-hicri-ozkan.jpg
Halil Tuncer, Hicri Kınay, Özkan Altıntaş

mehmet-kuris.jpg
Büyük Kulüp Yüksek Divan Başkanı Mehmet Kuriş ve eşi Gülay Kuriş

salihoglu.jpg
Bright Turizm"in sahipleri Tülay ve Salh Salihoğlu ile arkadaşları

alican-aksu.jpg
Green Park Pendik Oteli Genel Müdürü Ali Can Aksu, Wyndham Grand Levent Otelin'nin açılışında eski çalışma arkadaşlarıyla buluştu

ÖZDİLEK HOLDING HAKKINDA;

Özdilek, 1971 yyılında; iki adet dokuma tezgahı, 5 personel ve yıllık 10 ton havlu üretim kapasitesiyle, havlunun ilk üretildiği yer olan Bursa'da kuruldu. Bugiün 6 bin 500 çalışanı ile yıllık 10 bin ton havlu üretim kapasitesi, günlük 40 ton pamuk ipliği uretimi gerçekletirilirken, 8 alışveriş merkezi (Bursa Merkez, Bursa Geçit, Afyon, Kocaeli, Izmir, Yalova, Antalya ve Eskişehir), 6 hipermarket (Bursa Kaplıkaya, Bursa Ataevler, Bursa Özlüce, İnegol, Gemlik, Gürsu), 3 departmanli mağaza (Vialand AVM, Torium
AVM, Mall of istanbul AVM), 38 ev tekstili magazasi ile alışveriş merkezleri ve perakende mağazacilik sektöründe hizmet veriyor.
2013 yılında holding olan Özdilek; üretim, alışveriş merkezleri ve perakende mağazacılığın yanı sıra turizm-otelcilik, sivil havacılık, inşaat, tarım ve hayvancılık sektörlerinde faaliyet gösteriyor.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.