• BIST 9766.42
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • Antalya 30 °C

Wyndham Grand Kalamış 5'inci yaşını coşkulu kutladı

Wyndham Grand Kalamış 5'inci yaşını coşkulu kutladı
Wyndham Hotel Group Başkan Yardımcısı Edwin Broers, Bölge Direktörü İlhan Köse ile otelin Genel Müdürü Mustafa Alparslan 5 yıl pastasını birlikte kestiler.

ÖZKAN ALTINTAŞ TÜRKİYE TURİZM

İSTANBUL- Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, kuruluşunun 5. Yılını benzersiz bir gala gecesinde konukların hep birlikte söylediği “10.Yıl Marşı ile taçlandırdı.

wyndham-grand-istanbul-kalamis.jpgCemiyet ve iş dünyasının önde gelen isimleriyle yeni yaşını kutlayan otel, katılımcılarına “Kalamış’ta Hayat Başka” mottosunu yaşatan unutulmaz bir gece armağan etti.

kargalar-kafeste.jpg

Son günlerin popüler grubu Kargalar Kafeste ekibi gecenin açılış müziklerini yaptı. Bu arada Suna Yıldızoğlu sahne alarak bir şarkı söyledi.

wyndham-grand-istanbul-kalamis-002.jpg
Sunucu Mesut Yar, Wyndham Hotel Group Başkan Yardımcısı Edwin Broers,  otelin Genel Müdürü Mustafa Alparslan

wyndham-grand-istanbul-kalamis-001.jpg
kabare.jpg
kabare-001.jpgÖNEMLİ KATILIM OLDU

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, kuruluşunun 5. yıldönümünde sürpriz bir gala etkinliğiyle misafirlerine yılbaşı öncesi harika bir gece yaşattı. Beş yılın bir zaman tüneli atmosferinde sil baştan yaşatıldığı gecede cemiyet, iş, sanat ve medya camiasının önde gelen isimleri doyasıya eğlendi. Ayrıca sektörün önde gelen liderlerini de gala gecesinde buluşturan Wyndham Grand Kalamış, yeni yıla girerken Türk turizmine de moral vermiş oldu. Geceye Turgay Kıran, İlham ve Bora Gencer, Güner Gürsoy, Mete Yarar, Turgay Aysever, Timur Bayındır, Kenan Kurt, Barış Muslu, Zeki Kayahan Coşkun gibi önemli isimler katıldı.

wyndham-grand-istanbul-kalamis-006.jpg
Türkiye'nin yetiştirdiği değerli mutfak şeflerinden Mehmet Yalçınkaya ekibi ile konuklara muhteşem bir mutfak sundu.

wyndham-grand-istanbul-kalamis-003.jpg
Galatasaray Başkanlığını o gece açıklayan Turgay Kıran'a otelin genel müdürü Mustafa Alpaslan ile Satış Müdürü Deniz Dikkaya başarı dilediler

8 BİN OTELLİK GRUPTAN GALA JESTi

Ünlü Televizyon sunucusu Mesut Yar’ın sunduğu Gala Gecesinde; DJ performansı, Metin Kaynak orkestrası dinletilerinin yanı sıra kabare grubunun saatler süren gösterisi büyük beğeni topladı. Gala gecesi için Londra’dan İstanbul’a gelen Wyndham Hotel Group Başkan Yardımcısı Edwin Broers, Bölge Direktörü İlhan Köse ile otelin Genel Müdürü Mustafa Alparslan 5 yıl pastasını birlikte kestiler.

wyndham-grand-istanbul-kalamis-004.jpg
Türk müzik dünyasında hala sahneye çıkarak rekor kıran 93 yaşındaki sanatçı  İlham Gencer, 52 yaşında oğlu Bora Gencer ile geceye katıldı. Gencer'lerin toplamı 145 yıl ediyor. Allah uzun ömür versin.

wyndham-grand-istanbul-kalamis-005.jpg
Otelin Genel Müdürü Mustafa Alpaslan ile Mesut Yar

mustafa-alpaslan.jpg
Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel Genel Müdürü Mustafa Alparslan gecenin en mutlu insanıydı. Geç saatlerde müziğin eşliğinde konuklarla birlikte göbek atarak coşkusunu sergiledi


ITIBARLI ÖDÜLLER KAZANDıK

Gecede sıcak ve samimi bir sunum yapan Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel Genel Müdürü Mustafa Alparslan “Üst üste kazanılan ‘Türkiye’nin En İyi İş Oteli’ başta olmak üzere, uluslararası yüksek itibarlı ödüllerin bir tesadüf değil inanç, takım ve müşteriyle empati kurabilme yeteneğiyle ilişkili olduğunu” söyledi. Alparslan ayrıca “Önümüzdeki yılın turizm potansiyeli açısından yüz güldürücü bir sürecin başlangıcı olduğunun” altını çizerek “Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in uluslar arası derecelendirme sertifikalarında daha büyük başarılara imza atarak kentin en prestijli oteli olacağını” söyledi.

Bu haber toplam 7541 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.